VYSOČANSKÝ CLARION SE PROMĚNÍ VE SVATEBNÍ RÁJ

Praha / 11. ledna 2012

Ve vysočanském Clarion Congress Hotelu Prague se o tomto víkendu uskuteční svatební veletrh. Návštěvníci budou moci zhlédnout nejnovější modely svatebních šatů a také několik módních přehlídek. Na největší výstavní ploše se sejdou vystavovatelé, kteří představí své služby a  nejžhavější novinky pro rok 2012. Čekají na vás veletržní ceny, spousta slev a akčních nabídek.

Budoucí novomanželé si mohou vybrat vše od více jak stovky vystavovatelů, kteří vystavují vše, co se týká svateb a jejich příprav. Návštěvníci se mohou těšit i na bohatý program, spoustu ochutnávek a veletržních slev, samozřejmě nebudou chybět módní přehlídky aktuální svatební a společenské módy. K vidění bude množství svatebních šatů a prstýnků, ukázky svatebního líčení a účesů nebo stylově prostřené tabule se svatebními dorty a koláčky. Specialitou budou úžasné masové dorty a vína ze všech koutů Čech, restaurace pak nechají hosty ochutnat svá menu. „Svatební veletrh je již podruhé velice příjemnou událostí v životě našeho hotelu. Jsem rád, že budeme moci budoucím novomanželům a dalším návštěvníkům představit naše služby a možnosti pro konání svateb ale také ideální prostředí pro oslavy významných životních událostí.“ řekl Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotelu Prague.
Odborníci poradí s přípravou svatby, výběrem romantického místa k dovolené a poskytnou tipy, jak vytvořit nezapomenutelné svatební fotografie. Dopravci ukáží své vozové parky nejen před hotelem, ale také přímo v kongresových prostorách. Pány jistě zaujmou vystavené limuzíny, veterán rolls-royce, hummer a další. Na podiu bude v průběhu festivalu probíhat bohatý doprovodný program s živou hudbou a oba festivalové dny budete mít šanci zúčastnit se losování o zajímavé a hodnotné ceny.
Svatební festival pořádají svatební agentura Patricia společně s provozovatelem webových stránek svatebni.cz. Přijďte si naplánovat svatbu a inspirovat se posledními trendy na 2. ročníku Svatebního festivalu, který proběhne tento víkend 14. a 15. ledna 2012 v Clarion Congress Hotelu Prague, v sobotu 10 - 18 hod. a neděli v 10 - 16 hod. Vstupné je zdarma.