VYSOČANSKÝ CLARION PODPOŘIL SRDCE PRO DĚTI

Praha / 15. prosince 2011

Společnost CPI Hotels podpořila projekt Benefiční galavečer Srdce pro děti ve prospěch občanského sdružení Život dětem. „Těžko bychom hledali prospěšnější cíl pomoci, než jsou nemocné děti. Děkujeme za příležitost, že můžeme takto pomoci a být součástí benefiční akce na podporu prospěšné činnosti sdružení Život dětem,“ řekl Jan Kratina, generální ředitel a předseda představenstva CPI Hotels, a.s.

VYSOČANSKÝ CLARION PODPOŘIL SRDCE PRO DĚTI

Koncert plný hvězd se uskutečnil včera v holešovické GoJa Music Hall, v sobotu 17. prosince 2011 od 20.00 hod jej odvysílá TV Prima.

Benefiční galavečer Srdce pro děti je koncipován jako zábavný večer, na kterém vystoupí přední čeští umělci -  Karel Gott, Lucie Bílá, Petr Kolář, Ewa Farna, Josef Vojtek, Michal David, Jiří Korn, 4 TET, Leona Machálková, Marta Jandová, Ilona Csaková, Jitka Zelenková, Monika Absolonová, Bohouš Josef, Martin Chodúr, Dara Rolins a 5Angels.Součástí celého projektu je úspěšný seriál TV Prima Cesty domů, ze kterého tvůrci vybrali nejoblíbenější herce a herečky Martina Etzlera, Kamilu Špráchalovou, Aloise Švěhlíka a Petra Konáše. Galavečerem televizní diváky provede Tereza Kostková a Vlasta Korec.

Všichni účinkující v pořadu budou v sobotu 17. prosince 2011 v přímém přenosu operátory v call centru, odkud povedou přes telefonní spojení dialogy s telefonujícími dárci finančních prostředků. Po skončení přenosu benefičního galavečera proběhne v Clarion Congress Hotelu Prague společenské setkání, na kterém bude probíhat dražba uměleckých předmětů: fotoreprodukce obrazu Karla Gotta s jeho osobním věnováním vydražiteli, dražba grafických listů od Kristiána Kodeta, Blanky Bohdanové a Františka Ringo Čecha. Výtěžek z této dražby opětovně poputuje na pomoc těžce nemocným dětem, které budou v rámci benefičního galavečera divákův představeny. Závěrečného večírku se zúčastní také celebrity, které benefiční projekt podpoří nejen svým vystoupením, ale také svou účastí v call centru.