VELKÉ FINÁLE LOOK BELLA 2012 V HOTELU CLARION

Praha / 2. ledna 2013

Zatímco knižní a filmový hit Twilights sága dobyl svět s hlavní hrdinkou Bellou, také IX. ročník soutěže o nezajímavější tvář Look Bella 2012 poznal své vítěze. Absolutní vítězkou se stala jednadvacetiletá Veronika Krajplová z Domašova, vítězem v kategorii mužů pak pětadvacetiletý Jakub Šmiřák z Brna. Finálovým galavečerem v Clarion Congress Hotelu Prague provázel oblíbený herec a moderátor Mirek Šimůnek.

„Mám radost, když můžeme poskytnout hotelový i cateringový servis a pohodlné zázemí vedle odborných konferencí a klientských eventů také pro lifestylové akce. Soutěže krásy jsou vždy příjemnou ozdobou a zajímavým zpestřením v životě našeho hotelu,“ řekl Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotelu Prague, který jako správný hoteliér všechny účastníky soutěže osobně přivítal. Během pestrého programu bylo na velkolepé scéně k vidění luxusní spodní prádlo a plavky, stylová móda, originální společenské šaty, svatební šaty i exkluzivních pánské obleky. Proběhla i tradiční dražba vítězné korunky, jejíž výtěžek putoval charitativní organizaci UNICEF.