V pražském Clarionu (se) inspirovaly ženy

Praha / Česká republika / 23. března 2016

Vysočanský Clarion Congress Hotel Prague, byl dějištěm již 7. ročníku dvoudenní konference Equal Pay – Ženy sobě, která je největší českou akcí zabývající se rovností pracovních příležitostí žen a odměňováním, osobním rozvojem nebo motivací. Pod záštitou Ministerstva práce a sociálních věcí ji uspořádala nezisková organizace Business & Professional Women.

Generální partner konference, Clarion Congress Hotel Prague, měl zástupce i na hlavním panelu, v rámci diskuze „Spolu pracujeme. Spolupracujeme“, vystoupil Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotelu. „Partnerství a podpora projektu Equal Pay Day je přirozeným rozšířením našich aktivit na poli společensky odpovědného podnikání. Ve více než polovině vedoucích pozic v našem hotelu pracují ženy a my se aktivně snažíme najít cesty k podpoře rovnováhy jejich pracovního a rodinného života, aby mohly maximálně rozvinout svůj potenciál.“, uvedl Miroslav Bukva. V diskuzním panelu „Spolu pracujeme. Spolupracujeme“, který moderoval ředitel programového vysílání České Televize Milan Fridrich, mimo jiné vystoupila ředitelka firemních vztahů a komunikace pro Plzeňského Prazdroje, Drahomíra Mandíková, finanční ředitelka a členka představenstva pojišťovny UNIQA, Lucie Urválková, generální ředitelka Mary Kay, Barbora Chuecos a generální ředitel společnosti MasterCard, Miroslav Lukeš. Páteční konference s více než dvěma desítkami vystupujícími přilákala přes 300 účastníků, sobotního speed-mentoringu se kromě 57 mentorek zúčastnilo 2027 zájemkyň. Speciálním hostem konference byla herečka Simona Stašová, která zdůraznila důležitost odvahy, kuráže a chuti prosadit se a jít za svým cílem, což bylo krédo, které bylo spojujícím leitmotivem letošního ročníku Equal Pay Day.