SVATEBNÍ A PLESOVÝ VELETRH PŘINESL INSPIRACI V ÚSTECKÉM CLARIONU

Ústí nad Labem / Česká republika / 9. října 2014

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem hostil již 2. ročník podzimního svatebního a plesového veletrhu, který přinesl inspiraci budoucím novomanželům i trendy nadcházející plesové sezony. Luxusní bílá limuzína před hotelem, slavnostní výzdoba a hostesky s welcome drinkem v ruce vítaly návštěvníky největší svatební události v regionu.

Mezi více než dvěma desítkami vystavovatelů nechyběly salony s prezentací svatebních i plesových rób, květinářství s ukázkami výzdoby a květinových vazeb, degustace svatebních dortů a nabídka služeb fotografů nebo svatebních koordinátorů. „Na návštěvníky čekal bohatý program, každou hodinu se konaly módní přehlídky, mnoho lidí zaujal foto box s převleky, který si mohli vyzkoušet a objednat jako součást zábavního svatebního nebo plesového programu. Restaurace Benada nabízela v rámci akce ochutnávku svatebního menu.“, uvedla Klára Léonard, banketová manažerka Clarion Congress Hotelu Ústí nad Labem. Zájem byl také o prohlídku tematicky vyzdobeného svatebního apartmá, které je součástí balíčku, který ústecký Clarion nabízí novomanželům. „Dokážeme klientům vyjít vstříc a proměnit svatební tabuli i menu dle jejich vkusu i rozpočtu.“, dodala Klára Léonard. Zlatým hřebem programu byla tombola o hodnotné ceny.