SVAŘENÉ VÍNO Z HOTELU ČERNIGOV V HRADCI KRÁLOVÉ ZAHŘÁLO NÁVŠTEVNÍKY AKCE ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY

Hradec Králové / Česká republika / 18. prosince 2013

Na několik stovek lidí se sešlo druhou prosincovou středu na Masarykově náměstí v Hradci Králové, aby si v rámci akce Česko zpívá koledy připomnělo nejznámější vánoční melodie a oslavilo slavnostní atmosféru adventu v krajské metropoli. Hotel Černigov, který akci podpořil, připravil pro návštěvníky zásobu svařeného vína, příchozí si tak mohli vychutnat bohatý kulturní program s šálkem lahodného horkého nápoje v ruce.V rámci akce, která proběhla současně ve 14 krajích celé České republiky, vystoupili Leona Machálková a Petr Kotvald.

„Jsem rád, že Hotel Černigov mohl akci Česko zpívá koledy podpořit a přispět k navození příjemné vánoční atmosféry. Svařené víno k zimnímu období neodmyslitelně patří. Pro zajímavost, během večera jsme připravili svařené víno z 30 litrů červeného vína, 2 kilogramů citronů a trošky cukru. Překvapila mě hojná účast, myslím, že je důležité podporovat události, při kterých se Hradečané, byť na jeden večer, sejdou a prožijí společné chvíle. Mají možnost se alespoň na moment zastavit a odpočinout si od předvánočního shonu“, dodal Vít Kotě, ředitel Hotelu Černigov Hradec Králové. Vzhledem k chladnému počasí byl stánek Hotelu Černigov oblíbeným cílem dospělých, své výrobky s vánoční tematikou dále představily děti z místních škol. V rámci 3. ročníku předvánoční akce se koledy rozezněly na 280 místech celé České republiky, vystoupili známé osobnosti jako Leona Machálková, Petr Kotvald, Jarek Nohavica nebo Pavel Šporcl.

Hotel Černigov, jenž se brzy zařadí do rodiny hotelů značky Clarion společnosti CPI Hotels, je s nabídkou 7 konferenčních sálů a kapacitou až 810 osob největším kongresovým hotelem v Hradci Králové. Všechny sály jsou vybaveny přístupem k internetu a moderní technickou podporou. Svým hostům nabízí ubytování ve 210 pokojích tříhvězdičkového standardu, včetně 10 apartmá. Hotel se nachází v těsné blízkosti vlakového a autobusového nádraží v docházkové vzdálenosti do historického centra města, k dispozici je 80 parkovacích míst. Restaurace a lobby bar uspokojí hosty nabídkou specialit české a mezinárodní kuchyně. Hotel Černigov je ideálním místem nejen pro pořádání firemních akcí a konferencí různého typu, ale představuje perfektní zázemí i pro návštěvníky Hradce Králové, kteří chtějí poznat krásy východních Čech.