SPA & KUR HOTEL HARVEY OTEVŘELA VELKOLEPÁ SHOW!

Praha / Františkovy Lázně / 20. června 2012

Přibližně po měsíci ostrého provozu proběhlo slavnostní otevření Spa & Kur Hotelu Harvey****, v pořadí už druhého hotelu nové značky Spa & Kur Hotels, se kterou společnost CPI Hotels letos přišla na trh v oblasti lázeňství. Slavnostní pásku přestřihli Jan Kratina, generální ředitel a předseda představenstva CPI Hotels, a.s., Soňa Forstová, ředitelka Spa & Kur Hotelu Harvey, a Ivo Mlátilík, starosta Františkových Lázní. Galavečer moderoval Vladimír Hron, který také několikrát zazpíval, dále vystoupil soubor mažoretek, před hotelem mohli hosté obdivovat výstavu historických vozů a nechyběl ani velkolepý ohňostroj.

Galavečer moderoval Vladimír Hron, který také několikrát zazpíval, dále vystoupil soubor mažoretek, následovalo vystoupení v tanci Charleston i ukázka dovedností ve stepu, před hotelem mohli hosté obdivovat výstavu historických vozů a nechyběl ani velkolepý ohňostroj. Mistři kuchyně představili vynikající gastronomii, pila se vybraná vína a zejména pánové si nenechali ujít ochutnávku kubánských doutníků. Moderátor Hron navíc coby imitátor pozdravil hosty slavnostního galavečera hlasem řady známých osobností. Například Karla Gotta, jehož rukopis je ve Spa & Kur Hotelu Harvey mnohem čitelnější, protože mnohonásobný zlatý slavík v prostorách recepce a haly vystavuje na desítku svých obrazů. „Expozice prodejných replik obrazů pana Gotta je milým dokreslením vznešené atmosféry našeho nového hotelu,“ uvedla Soňa Forstová, ředitelka Spa & Kur Hotel Harvey, a dodala: „návštěvníkům Františkových Lázní poskytujeme prvotřídní servis ubytování, spa a wellness programy, gastronomické zážitky a vše, co neodmyslitelně patří k nezapomenutelným chvílím fyzické a duševní relaxace.“