SPA & KUR HOTEL HARVEY NAVŠTÍVILI NOVINÁŘI Z CELÉ EVROPY

Františkovy Lázně / 15. listopadu 2013

Na tři desítky novinářů z celé Evropy se již podruhé sešly v Spa & Kur Hotelu Harvey ve Františkových Lázních při příležitosti redakční konference Společnosti pro podporu evropské komunikace. V hotelu tak ve dnech 8.–10.11. 2013 diskutovali novináři z Německa, Rakouska, Francie a České republiky o tématu společenského rozvoje a politických tendencích v Evropě.

Redakční konference uvítala i příspěvek makedonské ambasadorky v Německu, její excelence Kornelije Utevske-Gligorovske. Evropští novináři, kteří navštívili Spa & Kur Hotel Harvey již v loňském roce, si užívali pohostinnosti hotelového personálu, služeb balneoprovozu a wellness zázemí.

„Dle slov organizátora redakční konference, pana Petera Verbaty, byli všichni účastníci s pobytem v hotelu velmi spokojeni. Díky tomu bude mít Spa & Kur Hotel Harvey tu čest, přivítat evropské novináře opět v příštím roce!“, dodal Lukáš Krema, Sales & Marketing Manager Spa & Kur Hotelu Harvey.

Spa & Kur Hotel Harvey ve Františkových Lázních byl otevřen v červnu roku 2012, jako v pořadí druhý hotel nové značky Spa & Kur Hotels v rámci skupiny CPI Hotels. Hotel nabízí 108 pokojů čtyřhvězdičkového standardu s balkonem či terasou, léčebné, spa a wellness programy pod vedením profesionálních terapeutů a lékařů i špičkovou gastronomii. Hotel stojí na samém okraji lázeňské zóny v klidné části u lesoparku, pár kroků od lázeňského centra Františkových Lázní.