REGIONÁLNÍ SNĚM ODS NOMINOVAL V HOTELU ČERNIGOV KANDIDÁTY DO VEDENÍ STRANY

Hradec Králové / Česká republika / 14. ledna 2014

Na 90 delegátů se v sobotu 11. ledna 2014 sešlo v Hotelu Černigov v Hradci Králové, kde se uskutečnil krajský sněm ODS. Na programu konference byla volba nové regionální rady ODS Královéhradeckého kraje a nominace kandidáta do Evropského parlamentu. Velmi sledovanou událostí bylo dále navržení kandidátů na 24. kongres ODS za Královéhradecký region. Na post předsedy ODS byl nominován Petr Fiala, na pozici místopředsedy ODS pak Oldřich Vlasák.

Po jednání delegáti poobědvali v restauraci hotelu Černigov, mezi nejčastější volbu účastníků sněmu patřila tradiční svíčková na smetaně, připravená šéfkuchařem hotelu. Krajské sněmy strany jsou předzvěstí ostře sledovaného 24. Kongresu ODS, který se uskuteční 18. - 19. ledna 2014 v prostorách kongresového centra Clarion Congress Hotelu Olomouc.
Hotel Černigov, jenž se brzy zařadí do rodiny hotelů značky Clarion, je s nabídkou 7 konferenčních sálů s celkovou kapacitou až 810 osob největším kongresovým hotelem v Hradci Králové. Všechny sály jsou vybaveny přístupem k internetu a moderní technickou podporou. Svým hostům nabízí ubytování ve 210 pokojích tříhvězdičkového standardu, včetně 10 apartmá. Hotel se nachází v těsné blízkosti vlakového a autobusového nádraží v docházkové vzdálenosti do historického centra města, k dispozici je 80 parkovacích míst.