RADKA ŘEHÁKOVÁ Z CLARION HOTELU ŠPINDLERŮV MLÝN SE STALA MLADOU MANAŽERKOU ROKU 2013

Špindlerův Mlýn / Česká republika / 29. listopadu 2013

Radka Řeháková, ředitelka hotelu Clarion Hotel Špindlerův Mlýn, získala titul Mladá manažerka roku 2013. Cenu převzala během slavnostního vyhlášení Výročních cen Asociace hotelů a restaurací České republiky, které proběhlo 22. listopadu 2013 v Brně. Vyhlašování cen zakončilo 8. ročník dvoudenní odborné konference, které se zúčastnilo více než 200 hoteliérů a provozovatelů restaurací z celé České republiky.

„Titul Mladá manažerka roku 2013 vnímám jako ohodnocení mého dosud vynaloženého pracovního nasazení a zároveň mi bude velkou motivací do budoucna. Snažím se na sobě stále pracovat a být lepší v tom, co dělám. Už jako malá jsem si stanovila určité cíle a za těmi jdu. Zatím se mi to daří, ráda bych na pozici ředitelky ještě pár let zůstala, a pomohla tak Clarion Hotelu ve Špindlerově Mlýně být o krok před konkurencí. V konečném důsledku je úspěch vždy jen o lidech.“, řekla o svém vítězství Radka Řeháková. Ceny jsou každoročně udělovány v 8 kategoriích, letos byli vítězové vybráni z  57 nominovaných.Společnost CPI Hotels měla hned několik želízek v ohni. Mezi nominovanými byl Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotelu Prague, v kategorii Hoteliér roku, dále Clarion Congress Hotel Prague a Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem v kategorii Odpovědný hotel a restaurace roku 2013. Slavnostního galavečera se zúčastnilo mnoho významných hostů, za všechny například odbornice na etiketu a poradkyně 5 amerických prezidentů, Eliška Hašková Coolidge. Mimořádnou cenu za přínos českému cestovnímu ruchu převzala Iveta Toušlová z České Televize za pořad Toulavá kamera.

Radka Řeháková nastoupila do společnosti CPI Hotels v roce 2010, nejprve na pozici Front Office Assistant, později působila jako Rooms Division Manager ve vysočanském Clarion Congress Hotelu Prague. V srpnu 2012 byla jmenována ředitelkou Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn. Navázala tak na svoje zkušenosti, které sbírala již od roku 2005 v pražském Top Hotelu Praha a Hotelu Maxmilián. Je absolventkou Vyšší odborné školy a Hotelové školy v Opavě a studijního programu oboru hotelnictví ve švýcarském Thunu. Radka hovoří plynule německy, anglicky a domluví se také španělsky. Mezi její záliby patří cestování, gastronomie, sport a móda.

Na fotce zleva: Alžběta Cedidlová, manažerka vzdělávání AHR ČR; Radka Řeháková, ředitelka Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn; Václav Stárek, prezident AHR ČR