Party v Clarion Hotelu Prague City ve znamení krásy, wellness i módy

Praha / Česká republika / 22. května 2017

Čtyřhvězdičkový Clarion Hotel Prague City, který je součástí portfolia největší české hotelové skupiny CPI Hotels, uspořádal jarní party pro své korporátní klienty. Tradiční akce na zahájení sezony, kterou hotel pořádá jako poděkování obchodním partnerům, se nesla v duchu krásy, wellness a zdravého životního stylu.

Setkání zahájila ředitelka Clarion Hotelu Prague City, Marina Zulueta, která představila partnery akce a pozvala návštěvnice na skok do bezstarostného světa relaxace a péče. Hosté si mohli pochutnat na lahodné kávě a nápojích z dílny profesionálních baristů „kávového baru“ BrewBar z pražské náplavky nebo povzbuzujícím zeleném čaji od Matcha Tea. Dobré pití doplnily lehké svěží speciality z kuchyně Clarion Hotels ze zeleniny, ryb a drůbežího masa.

O dokonalou vizáž se postaraly profesionální manikérka Klára Outlá a make-up artistka Sabina Škodová, které dámy zkrášlily a představily projekt „Dokonale krásná...“. O perfektní nalíčení se postarala i vizážistka Bobbi Brown, Zuzana Slezáková. Přímo v prostorách pokojů Clarion Hotelu Prague City si pak zájemkyně vyzkoušely, jak se dostat před létem do formy s fitness trenérkou Denisou Balakovskou, která se zaměřuje nejen na osobní trénink a je instruktorkou skupinových lekcí, ale má také bohaté zkušenosti právě v rámci proměn a hubnutí. K dispozici bylo vlasové poradenství v salonu Kateřiny Novák Termeové a odborná konzultace se zástupci kliniky estetické chirurgie Asklepion.

Hlavním hřebem večera byla módní přehlídka butiku Jane Bond, známé bloggerky Jany Schwarz z blogu Love Fashion, která představila stylovou ženskou módu inspirovanou 50. léty. Závěrem večera proběhlo losování tomboly, ze které si šťastné výherkyně odnášely poukaz na pobyt v některém z hotelů CPI Hotels a dárky od partnerů akce.

Clarion Hotel Prague City byl otevřen v dubnu 2010 jako v pořadí 5. hotel značky Clarion Hotels. Hotel s ubytovací kapacitou 64 pokojů je umístěn v šestipodlažním objektu v centru Prahy na Tylově náměstí, v blízkosti stanice metra I. P. Pavlova, 5 minut chůze od Václavského náměstí. Již od počátku cílí hlavně na korporátní a leisure klientelu, kromě ubytování nabízí také konferenční prostory pro 40 osob. Clarion Hotel Prague City je součástí mezinárodní sítě Choice Hotels International, pro kterou je společnost CPI Hotels výhradním zástupcem v České republice i na Slovensku.