Party pro korporátní klienty v Clarion Hotelu Prague City se nesla v duchu rituálů krásy

Praha / Česká republika / 24. dubna 2015

Společnost CPI Hotels uspořádala pro své korporátní partnery party s podtitulem „Poznejte s námi svět krásy“. Setkání zahájila ředitelka hotelu Clarion Hotel Prague City, Marina Zulueta, která přivítala hosty v novém prostoru konferenční místnosti, následovala módní přehlídka šatů a šperků z dílny výtvarnice arménského původu Mariam Gharibyan.

V průběhu večera s podkresem saxofonového recitálu se návštěvnice seznámily s novinkami v líčení Mary Kay, vyzkoušely módní vlasové kreace salonu Kateřiny Novák Termeové nebo absolvovaly odbornou konzultaci se zástupci kliniky estetické chirurgie Asklepion. Ochutnávka finger foods z dílny hotelu Clarion se nesla v lehkém duchu zeleniny, ryb a  drůbežího masa, catering doplňovala kolekce bílých a červených vín Benada Private Label z Vinařství Lahofer. V závěru večera proběhlo losování o věcné ceny, hlavní výhrou byl pobyt pro dvě osoby v Mamaison Residenci Šulekova Bratislava.