Party pro korporátní klienty v Clarion Hotelu Prague City oslavila zahájení letní sezony

Praha / Česká republika / 15. června 2016

Čtyřhvězdičkový Clarion Hotel Prague City, který patří do skupiny CPI Hotels, uspořádal pro své obchodní partnery party s podtitulem „Nechte se u nás hýčkat“. Ředitelka hotelu Clarion, Marina Zulueta, přivítala hosty v  prostoru konferenční místnosti, která se pro tuto příležitost proměnila v zázemí rituálů krásy, jež hostům zpříjemnily společenský večer.

Návštěvnice si vyzkoušely novou kolekci šperků tradiční rakouské značky Pierre Lang, nechaly se zkrášlit pomocí líčení Mary Kay a vlasových kreací Kateřiny Novák Termeové, o odborné dermatologické poradenství se postaral tým kliniky estetické chirurgie Asklepion. Přímo v pohodlí hotelového pokoje si dámy mohly dopřát manikúru a pedikúru od profesionálů. V duchu krásy a zdravého životního stylu se neslo i občerstvení z dílny hotelu Clarion se zeleninou, rybami a mořskými plody v hlavní roli, slanými a sladkými výrobky značky Naše Kaše a zdravými sladkostmi z pekárny le Zentaine. V závěru večera proběhlo losování o věcné ceny, hlavní výhrou byl pobyt pro dvě osoby v jednom z hotelů značky Mamaison Hotels & Residences v Budapešti.

Clarion Hotel Prague City byl jako v pořadí 5. hotel značky Clarion v České republice otevřen v dubnu 2010. Hotel s ubytovací kapacitou 64 pokojů je umístěn v šestipodlažním objektu v klidné parkové zóně Tylova náměstí na Vinohradech, v blízkosti stanice metra I. P. Pavlova, 5 minut chůze od Václavského náměstí. Již od počátku cílí hlavně na korporátní a leisure klientelu, kromě ubytování nabízí také konferenční prostory pro 40 osob. Clarion Hotel Prague City je součástí mezinárodní sítě Choice Hotels International, pro kterou je společnost CPI Hotels výhradním zástupcem v České republice a na Slovensku.