Olomoucký Clarion podruhé uspěl v mezinárodní konkurenci

Olomouc / Česká republika / 11. listopadu 2016

Olomoucký Clarion Congress Hotel získal podruhé v řadě cenu pro nejlepší Clarion ve střední Evropě na výroční franšízové konferenci Choice Hotels ve Vídni. Plaketu a diplom pro vítěze z rukou Georga Schlegela, generálního ředitele Choice Hotels pro střední a východní Evropu, převzala ředitelka obchodu a marketingu Patricie Rosenbergová ze společnosti CPI Hotels, která je franšízovým zástupcem hotelů Clarion v České republice a na Slovensku. Kromě toho byl hotel oceněn také za nábor nových členů do programu Choice Hotel Priviledges, který se svými více než 24 miliony členy po celém světě patří k nejrychleji rostoucím věrnostním programům v cestovním ruchu. Slavnostního večera se kromě franšízantů ze střední Evropy zúčastnil zástupce americké divize Choice Hotels, Mark Pearce, Senior Vice President, International Division.

„Mám velkou radost, že se nám znovu podařilo potvrdit kvalitu našich služeb. Hotelové služby a zážitek, který si od nás host odnáší, jsou především zásluhou zaměstnanců, kteří se každý den znovu a znovu snaží splnit přání a požadavky našich hostů a udržet úroveň služeb na špičkové úrovni. Za to jim patří velký dík, stejně jako klientům, kteří náš hotel pro ubytování, stravování či pořádání konferenčních akcí využívají a rádi se k nám vrací“, uvedl ředitel Clarion Congress Hotelu Olomouc, Robin Hanák.

Hodnotícími kritérii soutěže byly zejména kvalita nabízených služeb, zajímavost hotelového designu, dodržování standardů a recenze hostů. Letošní ročník výroční franšízové konference s podtitulem „Monumentum“, které se zúčastnilo více než 200 hostů, se zaměřil hlavně na vyjádření síly a rychlosti trendů v cestovním ruchu.

Clarion Congress Hotel Olomouc byl otevřen po rozsáhlé rekonstrukci v roce 2013 a jako v pořadí 9. Clarion se začlenil do mezinárodní sítě Choice Hotels International. Čtyřhvězdičkový hotel je součástí administrativního centra CPI City Center Olomouc a s kapacitou 125 pokojů a kongresovými prostory pro 1400 delegátů se řadí mezi největší kongresové hotely v kraji. Projekt přestavby získal cenu poroty v rámci soutěže Stavba roku 2014. Více informací na www.clarioncongresshotelolomouc.com

Choice Hotels International je jedním z největších hotelových řetězců na světě. Skupina se specializuje na franšízing hotelových zařízení a rozrostla se ze 431 hotelů v roce 1982 na současných více než 6 300 hotelů ve více než 35 zemích světa. V České republice je v současné době do této sítě zapojeno 9 hotelů – Clarion Congress Hotel Prague, Clarion Hotel Prague Old Town, Clarion Hotel Prague City, Clarion Grandhotel Zlatý Lev v Liberci, Clarion Congress Hotel Ostrava, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem, Clarion Hotel Špindlerův Mlýn a Clarion Congress Hotel Olomouc. Více informací o Choice Hotels International na www.choicehotels.com