Olomoucký Clarion podpořil 4. ročník „Dne pro mámu“

Olomouc / Česká republika / 10. května 2016

Sedm maminek a sedm lidských příběhů podpořil i v letošním roce Clarion Congress Hotel Olomouc. Do projektu „Den pro mámu“ sdružení Dobré místo pro život, který se zaměřuje na pomoc maminkám pečujících o děti s handicapem, se zapojilo více než deset partnerů z Olomoucka. V restauraci Benada v Clarion Congress Hotelu na maminky čekal výtečný oběd, kterým je provázel provozní manažer hotelu Michal Prstek. Pod vedením lektorky si také účastnice namalovaly svůj hrníček na památku.

Nabitý program měly ženy již od samého rána, speciální taxi je odvezlo na snídani, kde absolvovaly i zkrášlení z rukou zkušené vizážistky. Poté je čekala prohlídka a rozhovory místního rádia a exkurze Moravskoslezského divadla. Po obědě nahlédly do zákulisí novinářské profese a vyzkoušely své sportovní dovednosti při utkání bowlingu. Příjemně strávený den dámy zakončily vířivkou, masáží a koncertem na Dolním náměstí v Olomouci.

Clarion Congress Hotel Olomouc spolupracuje s občanským sdružením Dobré místo pro život již řadu let, kromě projektu „Den pro mámu“ se na konci minulého roku zaměstnanci hotelu zapojili například do charitativního prodeje punče v rámci Vánočního stánku v Olomouci, které pomohlo vybrat téměř 30 tisíc na podporu sdružení Štastný úsměv a dětí s rozštěpem obličeje.