OLOMOUCKÝ CLARION HOSTIL NOC BOJOVNÍKŮ

Olomouc / Česká republika / 20. listopadu 2013

Clarion Congress Hotel Olomouc se o víkendu 16. – 17. listopadu stal dějištěm mezinárodního turnaje v kickboxu Czech Open 2013. Turnaje, jenž se konal pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje Ing. Jiřího Rozbořila, se zúčastnilo na 150 sportovců z 5 států a nabídl celkově 8 zápasů.

Cenu vítězům předal v rámci slavnostního galavečera senátor Ing. Martin Tesařík.
„V průběhu celého večera vládla výborná atmosféra a nechybělo mnoho divácky zajímavých momentů“, vyjádřil se provozní manažer Clarion Congress Hotelu Olomouc Michal Prstek a dodal, že účastníci turnaje z řad sportovců i rozhodčích a koučů si chválili hlavně výbornou kuchyni a kvalitní ubytovací zázemí hotelu.
Čtyřhvězdičkový Clarion Congress Hotel Olomouc byl otevřen v září 2013 jako v pořadí již devátý hotel společnosti CPI Hotels. I přes svůj krátký provoz uvítal hotel Clarion již řadu významných hostů. Ubytování a služeb hotelu využili například fotbalisté pražského klubu AC Sparta nebo kompletní Česká fotbalová reprezentace. Hotel nabízí ubytování ve 126 komfortních pokojích včetně apartmánů a Business Executive Suite. Disponuje špičkově technologicky vybaveným kongresovým centrem se šesti salónky a hlavním sálem až pro 1400 delegátů, s největším sálem o kapacitě až pro 1100 delegátů. Součástí hotelu je vynikající restaurace Benada s nabídkou tradiční české kuchyně i mezinárodních specialit.