NOVÉ OCENĚNÍ PRO CLARION CONGRESS HOTEL OSTRAVA

Praha / Ostrava / 9. června 2014

Clarion Congress Hotel Ostrava byl v rámci soutěže Hotel roku 2014 vyhlášen nejlepším kongresovým hotelem Moravskoslezského kraje, vavříny sbíral i v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů. Vítěze v sekci Congress vybírala odborná porota, o nejoblíbenějším hotelu v kategorii 4* rozhodla veřejnost. Cenu během slavnostního galavečera v pražském Slovanském domě převzal ředitel Clarion Congress Hotelu, Radim Beneš.

„V minulém roce jsme zapracovali na modernizaci a výrazném rozšíření našeho kongresového zázemí, jsem rád, že naše snaha byla oceněna. Radost máme samozřejmě i z vítězství v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů, je to pro nás závazek do budoucna.“, komentoval vítězství Beneš. Ve stejný den navíc Clarion Congress Ostrava obdržel i mezinárodní ocenění Certificate od Excellence od celosvětově uznávaného cestovatelského portálu TripAdvisor.com, kde hotely hodnotí přímo hosté.

Čtyřhvězdičkový Clarion Congress Hotel Ostrava provozovaný společností CPI Hotels disponuje největším hotelovým kongresovým centrem v Ostravě a celé severní Moravě. Nabízí ubytování v 169 moderně zařízených pokojích a apartmá. V roce 2013 prošel hotel výraznou rekonstrukcí, nové tváře se dočkala část pokojů, gastronomické zázemí a restaurace včetně wellness centra. Konferenční prostory doplnila nová kongresová budova, která rozšířila celkovou rozlohu sálů na stávajících 2 000 m2, s největším sálem, který pojme až 900 delegátů. Hotel díky své strategické poloze naproti multifunkční ČEZ Aréně již přivítal řadu významných osobností sportovního a kulturního života. V červnu bude již tradičně hostit atlety mítinku Zlatá tretra Ostrava, v červenci využijí jeho ubytovací kapacity návštěvníci hudebního festivalu Colours of Ostrava.