NEVĚSTY SE UTKALY VE VYSOČANSKÉM HOTELU CLARION!

Praha / 16. dubna 2013

Celostátním klání o NEJ nevěstu soutěže Souboj nevěst se konalo v Clarion Congress Hotel Prague. Z dvanácti finalistek se nejvíce sympatií odborné poroty podařilo získat šestadvacetileté Claudii Cattaneové, která tak se svým budoucím manželem pojede na půlmilionovou svatební cestu na Mauricius.

Charismatická nastávající nevěsta zdolala ostatní soutěžící ve třech disciplínách. Jako první se finalistky vzájemně utkaly v kreativním pletení housek pod vedením šéfkuchaře Radka Šubrta, druhé kolo byla diváky oblíbená volná disciplína, při které Claudia zinscenovala se svým budoucím manželem scénku ideálního manželství. Nakonec následovala promenáda ve svatebních šatech značky Nuance. Předsedkyní odborné poroty se stala patronka tohoto ročníku a Miss České republiky 2002 Kateřina Průšová, vedle které zasedli například Rudolf Skácel z SK Slavie Praha, zpěvák Marek Ztracený či známý fotograf Jakub Ludvík.