Mamaison Residence Diana je podle TripAdvisoru nejlepším hotelem ve Varšavě

Varšava / Česká republika / 28. července 2016

Mamaison Residence Diana je nejlepším hotelem v polské hlavní metropoli podle návštěvníků největšího cestovatelského portálu TripAdvisor, který sdružuje recenze a doporučení na restaurace a hotely od cestovatelů z celého světa. Residence, která má 46 studiových apartmá s plně vybavenými kuchyňskými kouty, se dostala na vrchol seznamu 119 varšavských hotelů v červenci 2016. Rezidence byla otevřena v roce 2005 pod značkou Mamaison Hotels & Residences a za poslední dekádu si vybudovala svoji pověst nejen díky blízkosti mnoha populárních atrakcí, obchodů a restaurací, ale získala si základnu hostů nabídkou prvotřídních služeb.

V  svých recenzích hosté vyzdvihují především moderní design a prostornost místností, atmosféru a prostředí hotelu a skvělou lokalitu, stejně jako kvalitu hotelové restaurace Maka i Woda.

Mamaison Residence Diana je od roku 2014 součástí největší české hotelové skupiny CPI Hotels, která provozuje 28 hotelů a rezidencí v 5 zemích. Do varšavského portfolia společnosti CPI Hotels  patří ještě pětihvězdičkový Mamaison Hotel Le Regina, který se stabilně umisťuje v první desítce nejoblíbenějších podniků portálu TripAdvisor.com.

TripAdvisor.com a jeho dceřiné stránky tvoří s návštěvností více než 340 milionů unikátních uživatelů měsíčně největší cestovatelskou online komunitu na světě a s více než 350 miliony uživatelských recenzí na 6 milionů ubytovacích zařízení, restaurací a atrakcí operuje ve 48 zemích na světě.