MAMAISON HOTELS & RESIDENCES PŘIPRAVUJE NOVOU KORPORÁTNÍ IDENTITU

Praha / Česká republika / 25. zaří 2014

Síť butikových hotelů a rezidencí Mamaison Hotels & Residences, která je od 1. července součástí portfolia CPI Hotels, jedné z největší hotelových skupin v České republice, pozměňuje korporátní identitu. Ve výběrovém řízení z celkem 10 společností vybrala reklamní agenturu Atlantic Studio.

„Agentura pro nás připravuje kompletně nový grafický manuál firemního designu. Klíčovými kritérii při výběru návrhů byla především dobrá zapamatovatelnost a praktické využití nových fontů, barev a grafických prvků. Chceme omladit a modernizovat značku Mamaison Hotels & Residences, původní korporátní identita navržená v roce 2009 je již v mnoha ohledech zastaralá a nevyhovující.“, uvedla Patricie Rosenbergová, ředitelka obchodu a marketingu skupiny CPI Hotels. Nové grafické prvky se tak objeví na vizitkách, hlavičkovém papíře, inzerci, bannerech, prezentacích, korporátních a hotelových brožurách, voucherech nebo reklamních předmětech. Atlantic Studio připraví kromě nového manuálu také grafickou podobu nových webových stránek. Základní grafický manuál bude hotový v polovině října 2014, návrh podoby webových stránek do konce roku.