Mamaison Hotel Le Regina opět zvolen nejlepším butikovým hotelem v Polsku

Varšava / Česká republika / 3. dubna 2017

Pětihvězdičkový Mamaison Hotel Le Regina Varšava, který patří do portfolia největší české hotelové skupiny CPI Hotels, získal ocenění „Nejlepší butikový hotel v Polsku roku 2016“. Obhájil tak vítězství ve stejné kategorii z loňského roku. Cenu během vyhlášení prestižní soutěže, ve které hlasují čtenáři polské edice renomovaného časopisu Business Traveller, převzala ředitelka Mamaison Hotelu Le Regina, Agnieszka Tucharz. Kromě hotelů soutěž oceňuje i další zástupce cestovního ruchu v téměř třiceti kategoriích, včetně leteckých společností, cestovatelských věrnostních programů nebo nejlepšího letiště. Ocenění si z českých zástupců odnesla i Škoda Octavia, která se stala vítězem kategorie „Nejlepší firemní auto roku“.

Mamaison Hotel Le Regina je součástí značky Mamaison Hotels & Residences, která sdružuje kolekci 9 hotelů a rezidencí v Praze, Bratislavě, Varšavě, Budapešti a Moskvě. Do portfolia české hotelové skupiny CPI Hotels byly hotely začleněny v červenci roku 2014. Hotel nabízí ubytování v 58 pokojích a 3 apartmá. Nachází v centru Varšavy v historickém paláci Mokrowských. Díky nabídce kvalitních služeb, historické budově s elegantními moderně zařízenými pokoji a prestižní lokalitě se hotel řadí k nejvyhledávanějším v Polsku.

Součástí hotelu je oceňovaná restaurace La Rotisserie, která byla zařazena do výběru nejlepších 10 restaurací střední a východní Evropy v rámci Dining Guide Food Show a v roce 2014 byla časopisem Insider Magazine vyhlášena Nejlepší hotelovou restaurací 2014 v Polsku. Restaurace byla také oceněna renomovaným francouzským průvodcem Gault Millau, její šéfkuchař Paweł Oszczyk byl jmenován šéfkuchařem roku 2016.

Časopis Business Traveller má bohatou tradici, byl založen v roce 1976 v Londýně, v Polsku vychází od roku 2009. Čtvrtý ročník soutěže ukázal preference obchodních cestujících na polském a evropském trhu.