MAMAISON HOTEL ANDRÁSSY BUDAPEŠŤ ZÍSKAL OCENĚNÍ HOTEL ROKU 2014

Budapešť / Moskva / Česká republika / 10. února 2015

Mamaison Hotel Andrássy Budapešť, který je součástí české hotelové skupiny CPI Hotels, získal prestižní ocenění Hotel roku 2014 v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů. Soutěž, kterou pořádá Maďarská hotelová asociace, v přihláškách hodnotí řadu ukazatelů včetně příjmů a jejich srovnání s národními i regionálními daty, jedinečnost a inovace strategie obchodu, marketingu, provozu, motivační zaměstnanecké programy nebo zapojení do projektů společenské odpovědnosti (CSR). Porota také brala v potaz také recenze samotných hostů na hlavních cestovatelských portálech jako TripAdvisor, Booking a Expedia a posuzovala kvalitu služeb prostřednictvím tajných kontrol organizovaných Hotelovou asociací.

Cenu během slavnostního galavečera v Budapešti převzal ředitel Mamaison Hotelu Andrássy, István Nagy-Szász. „Práce a pokora, to je nejdůležitější. A taky trochu štěstí. Pak už zbývá jen jediná tajná ingredience a tou je dobrý tým.“, říká István Nagy-Szász. „Jeden z mých oblíbených citátů je ten z úst zakladatele Amazonu, Jeffa Bezose, který říká, že pokud svůj tým nenakrmíte dvěma pizzami, je příliš velký a komunikace neefektivní. Tým v Hotelu Andrássy je perfektní nejenom z pohledu velikosti, ale především profesně a lidsky. Poděkování patří hlavně jim.“, dodává. Mezi hosty slavnostního galavečera nechybělo více než 200 zástupců z oblasti hotelnictví, maďarské vlády, Maďarské hotelové asociace. CPI Hotels zařadila značku Mamaison Hotels & Residences do svého portfolia v červenci roku 2014, provozuje hotely a rezidence v Praze, Bratislavě, Varšavě, Budapešti a Moskvě.

Čtyřhvězdičkový Mamaison Hotel Andrássy se nachází v sousedství diplomatické čtvrti, pár kroků od slavné Andrássyho třídy. Hotel ve zrekonstruované historické budově postavené v roce 1937 ve stylu Bauhaus nabízí ubytování v 61 pokojích a 7 apartmá. Jeho součástí je oceňovaná restaurace Le Perle Noire.