Mamaison Residence Downtown slavnostně otevřena!

Praha / Česká republika / 23. února 2016

Zhruba po měsíci a půl provozu pod novou značkou byla slavnostně otevřena Mamaison Residence Downtown v ulici v Tůních v Praze 2. Největší česká hotelová skupina CPI Hotels převzala provoz původního hotelu Marriott Executive Apartments  pod značku čtyřhvězdičkových hotelů Mamaison Hotels & Residences na začátku ledna.

„Hotel je tradičním cílem zejména pro zahraniční korporátní klientelu a turisty z Velké Británie a Spojených Států, kterým hotel nabízí ideální zázemí zejména pro dlouhodobější pobyty s domácí rodinnou atmosféru. Pod novou značkou chceme využít výhod synergie obchodních aktivit nejen sítě Mamaison, ale celé skupiny CPI Hotels.“, řekla ředitelka Mamaison Residence Downtown, Martina Černá, která zahájila večer slavnostním přestřižením pásky a pozvala hosty na další program, mezi nímž nechyběla sabráž, stylová fotobuňka nebo ochutnávka cateringu z místní kuchyně.
V rámci slavnostní party, která probíhala přímo v pokojích rezidence, měli návštěvníci z řad firemních zákazníků a cestovních agentur možnost nahlédnout do všech kategorií - Deluxe Studio, Deluxe One Bedroom Apartment a One Bedroom Executive Apartment, jimiž hotel s celkovou kapacitou 53 apartmá disponuje.
Mamaison Residence Downtown Prague je devátým hotelem značky Mamaison Hotels & Residences, které se nacházejí v Praze, Bratislavě, Varšavě, Budapešti a Moskvě. Společnost CPI Hotels působí na českém trhu od roku 1993, v současné době je s 28 hotely,  kapacitou 8 000 lůžek a 10 800 konferenčních míst největší hotelovou společností v České republice. Své aktivity soustřeďuje na provoz hotelů pod značkami Buddha-Bar Hotels & Resorts, Clarion Hotels, Mamaison Hotels & Residences, Spa & Kur Hotels, Fortuna Hotels a značkou Private Label Hotels sdružující nezávislé hotely skupiny.