LIBERECKÝ BUSINESS CLUB POTŘETÍ ZASEDAL V CLARION GRANDHOTELU ZLATÝ LEV

Liberec / 12. dubna 2012

Liberec, 12. dubna 2012 – Bývalá europoslankyně Jana Bobošíková zavítala do krásného prostředí Clarion Grandhotelu Zlatý Lev v Liberci. Současná předsedkyně strany Suverenita a kandidátka na prezidentku ČR byla hlavním hostem třetího setkání libereckého Business clubu.

Jana Bobošíková hovořila hlavně o Evropské unii a o svých zkušenostech poslankyně Evropského parlamentu. Uvedla známou skutečnost, že si Česká republika vyjednala snad nejhorší přístupové podmínky. „Za tyto špatně vyjednané podmínky mohou všichni tehdejší vládní činitelé. Dnes se nemůžeme divit, že se EU na nás dívá s opovržením a jako na poslušného lokaje,“ řekla Jana Bobošíková. Neopomenula také domácí politickou scénu. „Naštvanosti lidí neustále roste, ale je otázkou, jak dlouho ještě si lidé nechají líbit to, co s nimi provádí vládnoucí elita. Každý by si měl však vzpomenout, jak před časem volil, protože pořád platí, že máme takovou vládu, jakou si zasloužíme,“ dodala Bobošíková.

Na diskusním fóru promluvil také Miroslav Souček, ředitel Clarion Grandhotelu Zlatý Lev, který přítomné seznámil s historií i budoucností hotelu a pozdvihl spolupráci s Business Clubem CZ. „Jsme rádi, že se na půdě našeho hotelu uskutečňují i tak vážné akce, jako jsou diskuse na politicko-hospodářská témata. Těší nás zájem podnikatelů i etablovaných osobností a pevně věřím, že se tato setkání stanou tradicí,“ řekl závěrem Miroslav Souček.

Setkání libereckého Business clubu provázela i příjemná prezentace a ochutnávka nevšedních čajů TeeGschwendner společnosti AbixEurope. Program ještě doplnila informace o připravované soutěži krásy Miss Libereckého kraje 2012, která se do města pod Ještědem vrací po deseti letech.