IMPERIAL HOTEL OSTRAVA OPOUŠTÍ ZNAČKU MAMAISON HOTELS & RESIDENCES

Ostrava / Česká republika / 21. ledna 2015

Mamaison Business & Conference Hotel Ostrava mění jméno, vrací se k tradičnímu názvu Imperial Hotel Ostrava. „Rozhodnutí zařadit hotel mimo brand Mamaison Hotels & Residences bylo vedeno především snahou zachovat původní jméno hotelu, které má v Ostravě zvuk, více než stoletou historii a výborné renomé.“, řekl Michal Seifert, ředitel Imperial Hotelu Ostrava.

Hotel i nadále provozuje společnost CPI Hotels, do jehož portfolia spadají kromě hotelů Mamaison Hotels & Residences také čtyřhvězdičkové kongresové hotely Clarion, lázeňské hotely Spa & Kur Hotels nebo tříhvězdičkové hotely Fortuna. Imperial Hotel Ostrava bude patřit do skupiny Private Label Hotels, která sdružuje samostatné hotely CPI Hotels jako Parkhotel Vienna Bielsko Biala v Polsku nebo Hotel Černigov v Hradci Králové.
„Pro naše klienty a dodavatele se kromě názvu hotelu nic nemění, beze změny zůstává bankovní spojení i veškeré právní náležitosti.“, dodal Seifert. S návratem k tradičnímu jménu hotel osvěžil také svou image, v rámci rebrandingu má hotel nové logo, grafický manuál a samostatné webové stránky. „Z hlediska marketingu máme za sebou kus práce, 1. února  budeme spouštět nové webové stránky www.imperialhotelostrava.com, na kterých jsme spolupracovali s irským Bookassistem, který pro nás vytvářel i hlavní korporátní stránky. Spojený monogram počátečních písmen názvu hotelu v novém logu využívá bezpatkový font, který má v sobě punc moderní jednoduchosti a zároveň ladí s tradičními akcenty zlaté a rudé  interiéru Imperial Hotelu. Logo používáme buď s elegantním černým nebo inverzně s bílým pozadím.“, uvedla Patricie Rosenbergová, ředitelka obchodu a marketingu CPI Hotels.