HOTELY CLARION SE STALY PARTNERY ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE

Praha / Česká republika / 18. prosince 2013

Společnost CPI Hotels je oficiálním partnerem Českého svazu ledního hokeje. Vzájemná spolupráce je přirozeným spojením partnerů s dobrým jménem a dlouhou historií. Český svaz ledního hokeje bude následující 2 roky využívat ubytování a stravovací zázemí hotelů Clarion v České republice.

„Vážíme si více než stoleté tradice Českého svazu ledního hokeje, jeho pověsti a poselství jeho činnosti. Vzhledem k tomu, že společnost CPI Hotels v letošním roce oslavila dvacet let působení na českém trhu, je spojení Českého svazu ledního hokeje a společnosti CPI Hotels spojením dvou silných partnerů. Jsem rád, že Clarion Congress Hotel Prague mohl být pomyslnou startovní čárou této spolupráce a pohostil českou hokejovou reprezentaci jako první.“, řekl Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotelu Prague. Vysočanský Clarion poskytl své zázemí české hokejové reprezentaci během přípravné fáze před turnajem Channel One Cup 2013.

„Na ubytování v  Clarionech oceňuji hlavně dobrou polohu hotelů, takže nevznikají zbytečné prostoje v naplánovaném programu, musím také vyzdvihnout klid, komfort a vynikající kuchyni.“,  vyjádřil se k nově vzniklé spolupráci trenér české hokejové reprezentace, Alois Hadamczik. Ten se spolu s útočníky Petrem Nedvědem a Jiřím Novotným zúčastnil oficiálního setkání při příležitosti zahájení spolupráce, které se konalo v prostorách restaurace Benada ve vysočanském Clarion Congress Hotelu Prague. Před slavnostním zakrojením dortu předali zástupcům Clarionů reprezentační dres podepsaný všemi hráči týmu.

„Navazujeme na dlouholetou tradici spolupráce se sportovními týmy různých odvětví. Těžíme ze zkušeností, které jsme za tu dobu nasbírali. Českému svazu ledního hokeje tak  můžeme nabídnout služby na té nejvyšší úrovni, ať již mluvíme o ubytovacím zázemí, kde sportovci potřebují hlavně klid a  odpočinek před zápasem, speciálním stravovacím režimu dle přání týmového lékaře a nebo o relaxačních a wellness zařízeních, které jsme sportovcům v našich hotelech schopni nabídnout.“, řekla Patricie Rosenbergová, ředitelka obchodu a marketingu společnosti CPI Hotels. „Máme navíc silné zastoupení v regionech, jsme tedy schopni pokrýt aktivity Českého svazu ledního hokeje i v dalších městech.“  dodala Rosenbergová. Nově vzniklou spolupráci stvrdili zástupci obou stran slavnostním přípitkem a zakrojením dortu symbolizujícím vzájemnou spolupráci. V rámci tiskového brífinku proběhlo vyhlášení novinářské tipovací soutěže o podepsaný reprezentační dres.

Společnost CPI Hotels se na poli cestovního ruchu a pohostinství pohybuje již od roku 1993. Do portfolia CPI Hotels spadá v současnosti 18 hotelů s kapacitou přesahující 7 300 lůžek a   9 800 konferenčních míst, což CPI Hotels řadí mezi nejvýznamnější hotelové provozovatele v republice. Společnost je výhradním českým a slovenským zástupcem nadnárodního řetězce Choice Hotels International se značkou Clarion, provozuje také Fortuna Hotels, Buddha-Bar Hotels & Resorts, Spa & Kur Hotels či ubytovny.cz.