HOKEJOVÉ NOMINACE NA OH V SOČI ODHALENY VE VYSOČANSKÉM CLARIONU

Praha / Česká republika / 8. ledna 2014

Očekávání a vzrušení zavládlo v pondělí večer v Clarion Congress Hotelu Prague ve Vysočanech. V prostorách restaurace Benada se konala napjatě očekávaná tisková konference při příležitosti vyhlášení nominace české hokejové reprezentace na olympijské hry, které již za měsíc odstartují v ruském Soči. Na tiskovém brífinku, který byl v živém vstupu přenášen do hlavního sportovního zpravodajství, odhalil trenér Alois Hadamczik jména 25 vyvolených hráčů, kteří budou hájit naše barvy na největší hokejové události sezony.

V rámci přípravy se výběr české reprezentace zúčastnil prosincového turnaje One Channel Cup 2013, před jehož konáním nabíral síly v Clarion Congress Hotelu Prague. Hotely Clarion se staly na příští 2 roky oficiálním partnerem Českého svazu ledního hokeje, zázemí hotelů Clarion je tedy reprezentačním hokejistům k dispozici, aby se mohli naplno připravit na nadcházející sportovní svátek. „ Spojení s Českým svazem ledního hokeje je pro nás opravdovým partnerstvím, chceme, aby se týmu dařilo, přejeme nominovanému reprezentačnímu výběru hodně štěstí během nadcházejících olympijských her, budeme držet palce již při prvním zápase se Švédskem.“, komentovala zveřejnění olympijské sestavy Patricie Rosenbergová, ředitelka obchodu a marketingu CPI Hotels.

Podívejte se, jak výběr hokejové reprezentace relaxoval v hotelu Clarion Congress Prague před prosincovým turnajem One Channel Cup 2013, posledním velkém turnaji před odjezdem na Olympijské hry 2014 v Soči.