HASIČI NACVIČOVALI ZÁSAH V AREÁLU UBYTOVNY HLOUBĚTÍN

Praha / 19. června 2014

Ubytovna Areál Hloubětín provozovaná společností CPI Hotels se včera v dopoledních hodinách dočkala nácviku bezpečnostních postupů spojených s výjezdem hasičského záchranného sboru. K budovám ubytovny, kde v současné době probíhá zateplování fasád, rekonstrukce střech a balkonů, dorazily čtyři hasičské jednotky, policie uzavřela i příjezdovou silnici k místu konání akce.

Bezpečnost našich stálých hostů je pro nás na prvním místě, zásah měl za úkol zajistit bezproblémový přístup hasičů v případě vypuknutí požáru i během ztížených podmínek zastavění budovy lešením.“, uvedla Kateřina Kronovetrová, ředitelka Ubytovny Areál Hloubětín. Hasiči při simulovaném zásahu použili i nejdelší žebřík v Praze, který měří 52 metrů, aby vyzkoušeli přístupnost k nejvyšším patrům budovy a jeřábu. Práce s hasičskou technikou vně budovy a následná prohlídka ubytovacího areálu trvala téměř tři hodiny.
Společnost CPI Hotels poskytuje pod značkou UBYTOVNY.CZ ubytování dlouhodobého charakteru. Ubytování je nabízeno v pěti zařízeních v Praze, v Olomouci a Hradci Králové. Areál Ubytovna Hloubětín patří s kapacitou téměř 1700 lůžek mezi největší poskytovatele dlouhodobého ubytování v Praze.