GOMEL SE PŘED OČIMA MĚNÍ V CLARION CONGRESS HOTEL ČESKÉ BUDĚJOVICE

Praha / České Budějovice / 20. července 2011

Clarion Congress Hotel České Budějovice (bývalý Gomel) zná nový termín svého otevření, který byl stanoven na 1. dubna 2012. Původní termín v prosinci letošního roku byl prodloužen z důvodů náročnější rekonstrukce, která v důsledku povede k ještě lepšímu standardu poskytovaných služeb.

„S klienty, kteří měli v plánu využít náš hotel před nově stanoveným termínem jeho otevření, jsme samozřejmě připraveni situaci řešit k maximální spokojenosti," slíbil Martin Štolka, ředitel Clarion Congress Hotel České Budějovice.

Dominanta jihočeské metropole již dostala blýskavý kovový plášť, nová jsou i komfortní okna. „Obyvatelé Budějovic se o rekonstrukci živě zajímají. Ptají se, zda už jde o konečnou podobu fasády. Odpovídáme jim, že to jsou zatím jen izolační plechy. A že fasáda bude mít barvu šampaň, tedy takovou zlatavou," řekl Martin Štolka. Poté, co se stavbaři do bouracích prací ve třicet let staré výškové budově na začátku února pustili, vyšlo najevo, že bude potřebovat důkladnější zásah, než se předpokládalo. „Dohodli jsme se, že termín otevření posuneme na jaro, konkrétně na 1. dubna. Je to sice nepříjemná zpráva pro hosty, kteří už si u nás nyní objednávali pobyty, ale pro budoucnost hotelu je to jen dobře," potvrdil Štolka. Se znovuotevřením moderního čtyřhvězdičkového hotelu definitivně skončí starý Gomel a návštěvníky přivítá 1. dubna 2012 pod novým názvem Clarion Congress Hotel České Budějovice.