FOTBALOVÁ SPARTA ODPOČÍVALA VE VYSOČANSKÉM HOTELU CLARION, PAK PŘEVÁLCOVALA SLAVII 3:1

Praha / Česká republika / 15. dubna 2013

Sparťanští fotbalisté ovládli slavné pražské derby. Svěřenci trenéra Lavičky nastříleli odvěkému rivalovi tři branky a připsali si další důležité body do tabulky. Slavia si úvodní gól dala sama, další branky přidali Kadlec s Krejčím. Večer před samotným zápasem nastoupili letenští na tradiční soustředění, kdy odpočívali a správnou formu na utkání ladili v Clarion Congress Hotelu Prague z hotelové skupiny CPI Hotels, která je oficiálním partnerem ubytování hráčů AC Sparta Praha.

„Jsem si vědom, jak moc důležité je pohodlí odpočinku i kvalita gastronomie před sportovním výkonem, a věřím, že se fotbalové Spartě během tradičního předzápasového soustředění u nás líbilo,“ řekl k pobytu fotbalového týmu AC Sparta Praha v Clarion Congress Hotelu Prague jeho ředitel Miroslav Bukva. Očividně dobře naladěné fotbalisty po příjezdu na hotel čekala večeře v místní restauraci Benada, následovaly masáže, rehabilitace a individuální příprava. „Podávalo se tradiční lehké menu, které si tým u nás oblíbil, tedy kuřecí a krutí maso, špagety, rýže a hodně zeleniny,“ uvedl ke složení jídelníčku ředitel Bukva. V hotelu Clarion mají hráči vyblokovanou vždy celou část patra, aby byli pohromadě. Dvě hodiny před zápasem se Lafata, Kweuke, Kadlec, Krejčí a další hvězdy zeleného trávníku spolu s výtečným brankářem Vaclíkem a pod vedením trenéra Vítězslava Lavičky vydali na letenský stadion, který už burácel skalními fanoušky pražských „S“. Domácí Sparta si po vítězství 3:1 připsala tři body, a stále tak drží krok s plzeňskou Viktorkou v boji o ligový titul.

Společnost CPI Hotels je oficiálním partnerem fotbalového klubu AC Sparta Praha již čtvrtým rokem. Silní partneři drží při sobě a navíc mají mnoho společného. Vedle dobrého jména a bohaté tradice je to především ambice být stále nejlepší v České republice. „Oficiální partnerství s AC Sparta Praha považujeme za prestižní a klíčovou marketingovou aktivitu v oblasti sportu na podporu našich hotelů značky Clarion. Přejeme Spartě mnoho sportovních úspěchů v cestě za titulem a jsme velmi rádi, že můžeme být opět u toho,“ řekla Patricie Rosenbergová, marketingová a obchodní ředitelka CPI Hotels, a.s.