ČESKOU MISS JE KRÁTKOVLASÁ BRUNETA GABRIELA KRATOCHVÍLOVÁ Z CHOTĚBOŘE

Praha / 25. března 2013

V sobotu se v Hudebním divadle Karlín konal devátý ročník jediné národní soutěže krásy Česká Miss 2013. O vítězce rozhodovali sami diváci svým hlasováním. Českou Miss 2013 se tak stala 23letá Gabriela Kratochvílová z Vysočiny, studentka Vysoké školy finanční a správní. Titul Česká Miss World 2013 udělila odborná porota 19leté Lucii Kovandové z Dolních Kounic u Brna, která studuje gymnázium.

Hlasování čtenářů deníku Blesk a jeho internetového portálu Blesk.cz přineslo titul Blesk Česká Miss Earth 2013 Monice Leové, 21leté studentce z Dvořiska u Chocně, která studuje Vysokou školu ekonomickou, Fakultu informatiky a statistiky. Posluchači radia Frekvence 1 pak zvolili Českou Miss posluchačů Frekvence 1 2013. Tou se stala Gabriela Kratochvílová. Během slavnostního galavečera vystoupil Jiří Korn, Tomáš Klus, Karel Gott nebo Ondřej Brzobohatý. Předsedkyní poroty byla italská herečka Ornella Mutiová, která dorazila do Prahy už ve čtvrtek a přechodným domovem se jí na pár dnů stal luxusní Buddha-Bar Hotel Prague, ze skupiny CPI Hotels, která je hotelovým partnerem České Miss.