Dobročinný bazar v Mamaison Hotelu Riverside přispěl nadaci Chance 4 Children

Praha / Česká republika / 7. října 2015

Mamaison Hotel Riverside Prague, který je součástí hotelové skupiny CPI Hotels, uspořádal pro obchodní partnery party s dobročinným přesahem. Cílem akce bylo nejen představit prostory hotelu potenciálním klientům, ale také pomoci dobré věci. Během charitativního bazaru oblečení a doplňků, které do prodeje věnovali zaměstnanci CPI Hotels, se díky nákupům hostů a příspěvku hotelu Riverside ve výši pěti tisíc korun podařilo celkově vybrat částku deset tisíc korun ve prospěch Nadačního fondu Chance 4 Children.

Symbolický šek z rukou ředitele hotelu Tibora Bielika převzal spoluzakladatel nadace Chance 4 Children, Rafael Wojas. Výtěžek  poputuje na podporu projektu Dr. Klaun, který od roku 1999 aktivně pomáhá hospitalizovaným dětem při překonávání traumatu z dlouhodobé hospitalizace. Hosté se během večera rozhodně nenudili, vyzkoušet si mohli výrobu šperků, míchání drinků, přípravu kávového nápoje z espressa pod dohledem odborníka, nebo se nechat zvěčnit s legendárním Charlie Chaplinem.