DĚTI PEKLY PERNÍČKY VE VYSOČANSKÉM CLARIONU

Praha / 6. března 2012

Další akce ze série „pečení s Clarionem“ pro děti z dětských domovů se uskutečnila v Clarion Congress Hotelu Prague. Po lednových dortech došlo tentokrát na sladké perníčky. „Smysl takové akce je jednoznačný a daří se nám jej naplňovat, proto se budeme těšit na další spolupráci,“ uvedla Patricie Rosenbergová, Head of Marketing společnosti CPI Hotels, která Clarion Congress Hotel Prague provozuje.

Nejprve si děti prohlédly celý hotel, kde se zajímaly o jednotlivé profese, technické zázemí a jak to v takovém hotelu vlastně chodí. Manažer jim představil vše, co je s provozem vysočanského Clarionu spojené. Děti se zájmem naslouchaly a už si představovaly, jak by se jim tam líbilo pracovat. Poté následoval servírovaný oběd s ochutnávkou vynikající gastronomie místní restaurace Benada. Nakonec se děti z dětských domovů přesunuly do kuchyně, kde už se jich ujala vyhlášená cukrářka Andrea Lechnerová. Všichni spolu pekli perníčky různých tvarů i chutí, které si pak každý podle své fantazie nazdobil. „Bylo milé vrátit se po čase do zázemí vysočanského Clarionu a společnými silami dát určitým způsobem znevýhodněným dětem novou zkušenost,“ řekla ke spolupráci Alena Zdvihalová, Marketing & Program Manager neziskové organizace Chance 4 Children, pod jejíž taktovkou podobné projekty vznikají. „Smysl takové akce je jednoznačný a daří se nám jej naplňovat, proto se budeme těšit na další spolupráci,“ uvedla Patricie Rosenbergová, Head of Marketing společnosti CPI Hotels, která Clarion Congress Hotel Prague provozuje.