Děti oslavily svůj den s Clarionem jídlem, pitím a Kabaretem smíchu

Praha / Česká republika / 1. června 2015

Za velkého zájmu dětí a rodičů proběhla v Mateřské školce v Kovářské ulici největší oslava Mezinárodního dne dětí na Praze 9. Téměř dvě stovky návštěvníků si užily party se zábavným programem a spoustou dobrého jídla. Partnerem akce byl již podruhé nedaleký Clarion Congress Hotel ve Vysočanech, který si pro dětské návštěvníky připravil občerstvovací stanice s cukrovou vatou, palačinkami a zmrzlinou. Dospělí si pochutnali na drůbežím guláši a zahřáli se horkou kávou. „Jsem velmi rád, že můžeme dětský den znovu podpořit a zpříjemnit dnešní odpoledne dětem i dospělým. Alespoň je vidět, že máme co nabídnout nejenom hokejistům, kteří u nás nedávno bydleli během mistrovství, ale i těm nejmenším.“, řekl Miroslav Bukva, ředitel Clarion Congress Hotelu Prague, který návštěvníky uvítal společně s ředitelkou školky, Ingrid Finkovou.

„Počasí nám na rozdíl od minulého roku přeje více, plány nám trochu zkřížily jen plané neštovice, díky kterým musela dnes řada dětí zůstat doma. Jinak ale vše probíhalo skvěle, ti co přišli, se výborně bavili. Těšíme se na další ročník.“, dodala Finková. Na programu akce bylo vystoupení skupiny Kabaret smíchu, dětské divadlo a soutěže včetně zdobení sladkých muffinů.
Clarion Congress Hotel Prague podporuje projekty firemní společenské odpovědnosti pravidelně, zaměstnanci hotelu se například každoročně účastní mezinárodního dne dobrovolnictví Engage Day a zapojili se také do opravy ekologické mateřské školky Lesníček v areálu Toulcova dvora a Klokánku v Praze 9. Hotel dlouhodobě spolupracuje se vzdělávací institucí Alfa Human Service v rámci podpory rodin s handicapovanými dětmi. Již od roku 2011 také probíhají akce Pečení s Clarionem pro děti z dětských domovů ve spolupráci s neziskovou organizací Chance 4 Children.