CPI HOTELS STARTUJE LÁZEŇSKÝ ŘETĚZEC, ČTYŘHVĚZDIČKOVÝ SPA & KUR HOTEL VE FRANTIŠKOVÝCH LÁZNÍCH VÍTÁ PRVNÍ HOSTY

Praha / Františkovy Lázně / 18. května 2012

Čtyřhvězdičkový Spa & Kur Hotel Harvey ze skupiny CPI Hotels otevřel 15. května své brány prvním hostům. Decentní prostředí citlivě zrekonstruované neoklasické budovy v klidné lokalitě světově proslulých Františkových Lázní nabízí prvotřídní servis. Hosté se mohou těšit na komfortní pokoje, vynikající gastronomii, ale především na léčebné, spa a wellness programy pod vedením profesionálních terapeutů a lékařů, gastronomické zážitky a vše, co neodmyslitelně patří k nezapomenutelným chvílím fyzické i duševní relaxace.

Spa & Kur Hotel Harvey**** vznikl rozsáhlou rekonstrukcí a dostavbou neoklasické budovy na samém okraji lázeňské zóny, v klidném a tichém prostředí u centrálního lesoparku, přitom jen pár kroků od lázeňského centra Františkových Lázní. Hotel nabízí kapacitu 46 dvoulůžkových pokojů, 8 jednolůžkových pokojů, 17 dvoulůžkových pokojů Superior a 4 apartmá s klimatizací. Moderní a plně vybavené pokoje jsou rozděleny na kuřácké a nekuřácké, v nabídce je také možnost pokojů pro handicapované, s kuchyňkou či balkonem. Všechny jsou pak vybaveny koupelnou s vanou či sprchou, WC, vysoušečem vlasů, žehlícím setem, SAT TV, minibarem, čajovým či kávovým setem, bezpečnostní schránkou a internetovým připojením Wi-Fi zdarma na pokojích i ve veřejných prostorách, restauraci a baru.

Spa & Kur Hotel Harvey****nabídne vynikající gastronomii v klimatizované restauraci s kapacitou 150 míst. Samozřejmostí je široká nabídka specialit domácí, lokální i mezinárodní kuchyně. Na letní terase s krásným výhledem do přilehlého lesoparku bude možné vychutnat si třeba sladké speciality, v baru pak zase pestrou nabídku nápojů. Součástí hotelu jsou i dva stylové salonky s kapacitou 55 a 12 míst.

SPA & KUR HOTELS je nová značka, se kterou společnost CPI Hotels přichází na trh v oblasti lázeňství. „Chceme vybudovat prvotřídní hotelový řetězec s nadstandardními léčebnými a wellness procedurami. Především nás zajímá lokalita lázeňského trojúhelníku, tedy Františkovy Lázně, Karlovy Vary a Mariánské Lázně,“ řekl Jan Kratina, generální ředitel a předseda představenstva CPI Hotels, a.s. Pod novou značkou od ledna letošního roku funguje bývalý Fortuna lázeňský dům Praha ve Františkových Lázních, přejmenovaný na Spa & Kur Hotel Praha. Nově otevřený čtyřhvězdičkový hotel Harvey, který spojí zkušenosti s provozem lázeňského domu i luxusních hotelů, je tedy ve stejném lázeňském městě již druhým, tentokrát vysoce luxusním hotelem vznikajícího řetězce lázeňské značky Spa & Kur Hotels. „Pokud jde o další expanzi, budeme posuzovat konkrétní nabídky a příležitosti na trhu. Můžeme nemovitosti vlastnit, být v nájmu nebo hotely vést na základě manažerské smlouvy pro jiné provozovatele,“ doplnil Jan Kratina.

Spa & Kur Hotel Harvey**** nabízí unikátní příležitost k wellness, relaxační a především léčebným pobytům s pestrou paletou procedur. Samozřejmostí jsou také masáže, léčebné koupele, zábaly, fyzioterapie a mnohé další nadstandardní procedury. Vedle vyhledávaných léčebných procedur pod vedením profesionálních terapeutů a lékařů čekají na hosty moderní, kompletně vybavené balneo provozy, wellness a fitness centrum s velkým bazénem, vířivkou, masážními tryskami, saunou a párou. „Přímo v budově hotelu se nachází minerální pramen Glauber I., který je využíván k léčebným koupelím a pitným kúrám. Poskytujeme prvotřídní servis, spa a wellness programy, gastronomické zážitky a vše, co neodmyslitelně patří k nezapomenutelným chvílím fyzické a duševní relaxace,“ uvedla Soňa Forstová, ředitelka Spa & Kur Hotel Harvey.

Františkovy Lázně pulzují neopakovatelnou atmosférou. Malebná architektura, upravené parky a kolonády, 22 minerálních pramenů, stejně tak jako široká nabídka kulturních a sportovních příležitostí, jsou zárukou toho, že si hosté v těchto světově proslulých lázních vychutnají každý okamžik. Františkovy Lázně a jejich blízké okolí nabízí vynikající podmínky také pro milovníky golfu. V samotném městě či jeho blízkém okolí se nachází řada golfových rezortů. Mezi nejznámější z nich patří Golf Resort Františkovy Lázně - Hazlov s 18 jamkovým hřištěm, Golf Club Kynžvart, Golf Club Mariánské Lázně, Golf Club Karlovy Vary, Golf Club Luby, Golf Club Sokolov či Golf Club Stifland.

Autorem fotografií je: Josef Husák, foto Metrostav a.s.