CLARION HOTEL ŠPINDLERŮV MLÝN OTEVÍRÁ JIŽ ZA TÝDEN, ŘEDITELEM NOVÉHO HOTELU BUDE JAN LUKŠ

Praha / Špindlerův Mlýn / 21. listopadu 2011

Clarion Hotel Špindlerův Mlýn otevírá již za týden své brány prvním hostům! Na pozici ředitele pro nový horský hotel byl jmenován Jan Lukš. Absolvent oboru management hotelnictví a lázeňství na Vysoké škole hotelové přichází z pozice ředitele hotelu Černigov Hradec Králové.

Jan Lukš sbírá zkušenosti s hotelovým provozem postupně od roku 1997. Svoji kariéru zahájil coby F&B manager hotelu Arnika, kde již o čtyři roky později zastával funkci ředitele. Postupně vedl také hotely Lázně Sedmihorky, Bílý Hořec a Vital Hotel Sklář. V dubnu 2010 začal pracovat ve službách hotelové skupiny CPI Hotels. Hovoří plynule rusky, dále se domluví anglicky a německy. Mezi jeho záliby patří gastronomie, cestování, sport a turistika.

Clarion Hotel Špindlerův Mlýn**** se nachází v atraktivní lokalitě nejznámějšího horského resortu v České republice, kde poskytuje ideální zázemí pro rodinnou dovolenou, neopakovatelnou atmosféru wellness centra, širokou paletu relaxačních procedur pod dohledem odborníků i jedinou kryosaunu v Krkonoších pro regeneraci mrazem. U nás stačí sundat lyže, sejít do moderního wellness centra a nechat se hýčkat v elegantním prostředí čtyřhvězdičkového hotelu.O gastronomické zážitky se stará labužnická kuchyně restaurace Benada, excelentní ubytovací a hotelové služby pak garantuje čtyřhvězdičkový standard hotelového řetězce Clarion Hotels. Hlavními přednostmi jsou téměř nekonečné možnosti pro chvíle plné relaxace, pohody, sportu a aktivního odpočinku. Přidanou hodnotou je vynikající dostupnost na hlavním tahu z Prahy a dostatek parkovacích ploch pro automobily i autobusy přímo u hotelu. Clarion Hotel Špindlerův Mlýn**** uspokojí i ty nejnáročnější hosty.

Jan Burian, tiskový mluvčí CPI Hotels, a.s.; Mobile: +420 606 638 146; Email: jan.burian@cpihotels.com