CLARION HOTEL ŠPINDLERŮV MLÝN∗∗∗∗, PRVNÍ HORSKÝ CLARION V EVROPĚ OTEVÍRÁ SVÉ BRÁNY!

Praha / Špindlerův Mlýn / 8. listopadu 2011

CPI Hotels již 1. prosince 2011 přebírá provoz bývalého Hotelu Arnika ve Špindlerově Mlýně. Hotel bude provozován pod novým názvem Clarion Hotel Špindlerův Mlýn a jako sedmý Clarion v ČR se začlení do mezinárodní sítě Choice Hotels International. První horský Clarion v Evropě nabízí komfortní ubytování, vynikající gastronomii i zázemí pro konference, ale především mimořádné možnosti wellness služeb, a je tak ideálním místem pro odpočinek a regeneraci...

„Nadstandardně vybavené wellness centrum s řadou léčivých a rehabilitačních procedur uspokojí i ty nejnáročnější hosty po celý rok,“ říká Jan Lukš, ředitel Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn****, který má ambici stát se hotelem alpského modelu.

Clarion Hotel Špindlerův Mlýn****se nachází v krásném prostředí Krkonošského národního parku nad Labskou přehradou s výbornou dostupností z hlavního tahu Praha - Vrchlabí - Špindlerův Mlýn. Hotel, ležící v jedné z nejmalebnějších částí Krkonoš na Labské stráni, nabízí kapacitu 145 dvoulůžkových pokojů, 42 Superior dvoulůžkových pokojů, 13 rodinných pokojů včetně 2 Superior Family Rooms a 7 apartmánů. Všech 207 pokojů je nekuřáckých, celková kapacita hotelu je 414 lůžeka 192 přistýlek. Většina pokojů má balkon, všechny jsou vybaveny koupelnou se sprchou či vanou, WC, vysoušečem vlasů, županem po dobu pobytu v Superior pokojích a apartmánech psacím stolem, SAT TV, bezpečnostní schránkou a internetovým připojením Wi-Fi zdarma.

„Nabízíme kvalitu ubytování, prvotřídní gastronomii a širokou možnost příjemné relaxace v podobě nejrůznějších wellness služeb. Díky celoročním sportovním a relaxačním nabídkám s žádnou mimosezónou nepočítám, zima pak samozřejmě přiláká milovníky lyžování,“ řekl Jan Kratina, generální ředitel a předseda představenstva CPI Hotels, a.s., která Clarion ve Špindlerově Mlýně provozuje.

Vzhledem k umístění v jednom z nejvyhledávanějších lyžařských středisek si Clarion Hotel Špindlerův Mlýn**** klade výjimečnou ambici stát se horským hotelem alpského typu. Velký důraz míří na kvalitu a pestrost služeb moderního wellness centra, specialitou hotelu jsou relaxační a rehabilitační pobyty, které uspokojí i ty nejnáročnější hosty. K plavání poslouží vnitřní bazén, vířivá vana je ideální pro celkovou relaxaci, bolesti končetin a psychickou pohodu. Saunový ráj s ochlazovacím bazénkem čítá klasickou saunu, infrasaunu a římské lázně, tedy ideální místo pro kombinované procedury, které jsou založeny na přehřátí organismu a jeho následnému zchlazení. Příjemný pocit spojený s rychlými účinky navodí některá z uvolňujících či rehabilitačních masáží. V nabídce Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn**** jsou také bylinné aromatické parní lázně, relaxační a uhličité koupele, inhalace pro povzbuzení cest dýchacích, péče fyzioterapeutazaměřená na individuální zdravotní problémy klienta, magnetoterapie, přístrojová lymfodrenáž a řada dalších procedur. Pro zlepšování fyzické kondice poslouží plně vybavené fitness, nachází se zde také solárium a jediná kryokomora v Krkonoších. Kryoterapie využívá extrémního chladu a následujících pohybových aktivit, ideálních pro uvolnění kosterní svaloviny a zlepšení funkce kloubů, výraznější prokrvení celého těla, otoků a zánětů v oblasti končetin a snížení bolestivosti.

K důkladnému odpočinku a regeneraci sil patří také vysoká úroveň gastronomie, kterou na principu „náš zákazník – náš pán“ nabízí restaurace Benada až pro 100 osob, známá rovněž z ostatních hotelů Clarion v České republice. Druhá hotelová restaurace pojme až 300 osob, letní terasa s krásným výhledem do okolí pak poskytne místa pro dalších 48 hostů. Samozřejmostí je nabídka české i mezinárodní kuchyně, lze objednat také bezlepkové či dětské menu. Gastronomické zázemí umožňuje kompletní služby cateringu a party servis. Rodina hotelů Clarion se vyznačuje špičkovými konferenčními kapacitami, ne jinak tomu je v Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn****. Ten nabízí rozsáhlé prostory až pro 630 delegátů, 6 kongresových sálů a salonků, největší sál s kapacitou až 280 konferenčních míst. Variabilita sálů umožňuje rozdělení na menší sály dle požadavku klienta, mezi další přednosti patří vybavení moderní konferenční a audiovizuální technikou, denní světlo, skvělé akustické podmínky a Wi-Fi zdarma.

V letním období hotel a jeho okolí nabízí vyžití pro sport i aktivní odpočinek a relaxaci. Je ideálním výchozím bodem pro cykloturistiku i pěší turistiku po hřebenech Krkonošského národního parku. Přímo u hotelu se nachází tenisový a volejbalový kurt, minigolf, petanque a dětské hřiště. V blízkosti je letní koupání na Labské přehradě, půjčovna sportovních potřeb, tenisová škola, lanová dráha, letní bobová a zimní sáňkařská dráha. Pro milovníky lyžování jsou v zimě k dispozici kilometry upravených sjezdovek i běžkařských tratí, přímo na hotelu je možné si zapůjčit horská kola a kompletní lyžařské vybavení i využit služeb lyžařské školky.

Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn**** je ideální místem také pro konání teambuildingů, firemních a V.I.P. akcí i sportovních a společenských programů. Adventure Park, bungee trampolína, slaňování, zorbing, čtyřkolky a terénní buggy, paintball, lukostřelba, lezení, terénní koloběžky či skákací boty – to je jen malý výčet možností, které náš hotel a blízké okolí nabízí.

Proč právě Clarion Hotel Špindlerův Mlýn****

Clarion Hotel Špindlerův Mlýn**** se nachází v atraktivní lokalitě nejznámějšího horského resortu v České republice, kde poskytuje ideální zázemí pro rodinnou dovolenou, neopakovatelnou atmosféru wellness centra, širokou paletu relaxačních procedur pod dohledem odborníků i jedinou kryosaunu v Krkonoších pro regeneraci mrazem. U nás stačí sundat lyže, sejít do moderního wellness centra a nechat se hýčkat v elegantním prostředí čtyřhvězdičkového hotelu.O gastronomické zážitky se stará labužnická kuchyně restaurace Benada, excelentní ubytovací a hotelové služby pak garantuje čtyřhvězdičkový standard hotelového řetězce Clarion Hotels. Hlavními přednostmi jsou téměř nekonečné možnosti pro chvíle plné relaxace, pohody, sportu a aktivního odpočinku. Přidanou hodnotou je vynikající dostupnost na hlavním tahu z Prahy a dostatek parkovacích ploch pro automobily i autobusy přímo u hotelu. Clarion Hotel Špindlerův Mlýn**** uspokojí i ty nejnáročnější hosty.

Pro další informace mne prosím neváhejte kontaktovat:

Jan Burian, tiskový mluvčí CPI Hotels, a.s.; Mobile: +420 606 638 146; Email: jan.burian@cpihotels.com