CLARION HOTEL PRAGUE OLD TOWN VYHLÁŠEN NEJLEPŠÍM EVROPSKÝM CLARIONEM ROKU 2013

Praha / Česká republika / 26. listopadu 2013

Praha / ČR, 26.listopadu 2013 - Clarion Hotel Prague Old Town získal ocenění „Evropský Clarion za rok 2013“, udělované v rámci sítě hotelů Choice Hotels International. Slavnostní vyhlášení na Choice Convention 2013 proběhlo koncem září v irském Dublinu. Clarion Hotel Prague Old Town zvítězil z celkem 109 nominovaných Clarionů z celé Evropy, získal rovněž ocenění „Nejlepší Clarion ve střední Evropě 2013“, uspěl tak v konkurenci 22 nominovaných hotelů tohoto regionu.  Za Českou republiku byly dále nominovány Clarion Hotel Prague City a Clarion Congress Hotel Prague. Cenu v Dublinu převzali zástupci společnosti CPI Hotels, která je v České republice výhradním zástupcem značky Clarion. „To, že vítězství ‚Evropský Clarion roku 2013‘ putuje opět do České republiky, je především oceněním naší práce a snahy udržet prvotřídní kvalitu našich služeb. Navazujeme na loňské vítězství Clarion Congress Hotelu Prague a určitě je to pro nás závazkem do budoucna. Budeme se snažit v konkurenci ostatních evropských Clarionů znovu uspět i příští rok.“, řekla Patricie Rosenbergová, ředitelka obchodu a marketingu CPI Hotels. Cenu převzala z rukou Marka Pearce, Senior Vice Presidenta mezinárodní divize Choice Hotels International. Uspěl i další z hotelů společnosti CPI Hotels. Martin Čížek, Front Office Manager Clarion Hotelu Prague City, převzal dílčí cenu za nejvíce registrovaných členů věrnostního programu Choice Privileges. Čeští zástupci hotelů Clarion bodovali již v minulosti. V roce 2008 a 2012 si cenu za „Nejlepší Clarion ve střední Evropě" odnesl Clarion Congress Hotel Prague, v roce 2009 získal cenu „Evropský Clarion roku“.

Choice Hotels International je druhý největší hotelový řetězec na světě. Skupina se specializuje na franšízing hotelových zařízení, v současné době čítá na 6300 hotelů ve více než 30 zemích světa. Společnost CPI Hotels je výhradním zástupcem Choice Hotels Europe pro Českou republiku a Slovensko. V České republice je v současné době do této sítě zapojeno 9 hotelů: Clarion Congress Hotel Prague, Clarion Hotel Prague Old Town, Clarion Hotel Prague City, Clarion Grandhotel Zlatý Lev v Liberci, Clarion Congress Hotel Ostrava, Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem, Clarion Congress Hotel České Budějovice, Clarion Hotel Špindlerův Mlýn a v září nově otevřený Clarion Congress Hotel Olomouc.

Foto: Předání cen na Choice Convention 2013 v Dublinu, v pořadí zleva: Hana Žáková, Leisure Manager CPI Hotels; Mark Pearce, Senior Vice President mezinárodní divize pro Choice Hotels International; Patricie Rosenbergová, ředitelka obchodu a marketingu CPI Hotels; Martina Kudrnovská, ředitelka marketingu & franchisingu CPI Hotels; Patrick Pacious, Executive Vice President Choice Hotels International; Georg Schlegel, prozatimní generální ředitel Choice Hotels Europe.