CLARION CONGRESS HOTEL OSTRAVA S NOVOU TVÁŘÍ SLAVNOSTNĚ OTEVŘEN!

Ostrava / Česká republika / 22. května 2013

Čtyřhvězdičkový Clarion Congress Hotel Ostrava se po rekonstrukci představil hostům s novým velkokapacitním kongresovým sálem, moderními pokoji, wellness centrem a gastronomickým zázemím. Slavnostní pásku přestřihli Jan Kratina, generální ředitel a předseda představenstva CPI Hotels, a.s., Radim Beneš, ředitel Clarion Congress Hotelu Ostrava, Zdeněk Havelka, generální ředitel a předseda představenstva investiční skupiny CPI Group, a Miroslav Novák, hejtman Moravskoslezského kraje.

Ostravský hotel Clarion představil svoji novou tvář prvním hostům. Galavečer nabídl nejen slavnostní přestřižení pásky, ale především bohatý program, v rámci kterého vystoupila skupina uměleckých artistů Vertigo a jako hlavní překvapení večera zazpíval slovenský populární zpěvák Richard Muller. Mistři kuchyně představili vynikající gastronomii, pila se vybraná vína a zejména pánové si nenechali ujít ochutnávku pálenek a kubánských doutníků. Clarion Congress Hotel Ostrava se dočkal nejen moderního designu, ale také špičkových technologií či kongresového i leisure zázemí s ohledem na požadavky business klientely, která je cílovou skupinou hotelu. Část ubytovacích kapacit v jedné z budov byla rekonstruována ještě za předchozího majitele. Pokoje ve druhé budově prošly rekonstrukcí v uplynulých šesti měsících. Hotel se nachází v těsné blízkosti ČEZ Arény, nabízí 169 dvoulůžkových pokojů a apartmá. Modernizací prošlo jeho gastronomické zázemí a restaurace, proměna se dotkla i wellness centra. „Hotel dnes nabízí špičkové místo pro relaxaci hostů i veřejnosti. Nechybí tu plavecký bazén, vířivky, sauny, ani doplňkové služby jako masáže," řekl Radim Beneš, ředitel Clarion Congress Hotelu Ostrava. Změnilo se také konferenční zázemí hotelu, jehož salonky doplnil nový objekt kongresového centra. Hotel tak nabízí až 1600 kongresových míst. Hlavnímu sálu pro 1000 osob vévodí velkorysé lobby. „Vzhledem k potřebě maximální flexibility členitosti sálů i celého prostoru jsme zvolili osvědčený model s posuvnými stěnami. Může se tu konat několik větších i menších akcí současně, aniž by se to jakkoliv promítlo do komfortu hostů a technického zajištění," dodal ředitel Beneš.