CLARION CONGRESS HOTEL OLOMOUC PODPOŘIL OLOMOUCKÉ VOZÍČKÁŘE

Olomouc / Česká republika / 2. prosince 2014

Personál a management olomouckého Clarion Congress Hotelu se zapojil do charitativní akce Vánoční stánek občanského sdružení Dobré místo pro život. Prodejem punče ve stánku na Horním náměstí sbírali finanční prostředky na podporu olomouckých vozíčkářů. „Akce se mimořádně povedla, vybrali jsme skvělých 19 025 Kč. Jsem rád, že jsme Olomoučany potěšily výborným punčem a zároveň pomohli dobré věci.“, řekl Michal Prstek, provozní manažer Clarion Conrgess Hotelu Olomouc.

Akce Vánoční stánek Dobrého místa pro život probíhá celý měsíc od 23. listopadu do 22. prosince 2014 a zapojili se do ní dobrovolníci z více než 30 institucí z řad firem, škol, zdravotnických zařízení nebo fitness a sportovních klubů. Každý den je Vánoční stánek je patronem jiného projektu, kromě vozíčkářů, se tak vybíralo např. na Dětské centrum Ostrůvek, Unii neslyšících Olomouc nebo Středisko rané péče Tamtam.

Clarion Congress Hotel Olomouc nespolupracuje s občanským sdružením poprvé, již v minulosti se zapojil například do akce Den pro mámu, který podpořil ženy, které se starají o děti se zdravotními handicapy.