CLARION CONGRESS HOTEL OLOMOUC PŘIVÍTÁ JIŽ TUTO NEDĚLI PRVNÍ HOSTY!

Olomouc / Česká republika / 27. srpna 2013

Clarion Congress Hotel Olomouc, který vznikl kompletní přestavbou původního hotelu Sigma, přivítá již tuto neděli první hosty. Pod novou značkou a v moderním designu je připraven poskytovat kvalitní služby čtyřhvězdičkového standardu pro ubytování, gastronomii i konferenční servis. „Věříme, že splnění náročných celosvětových standardů Clarion bude našim klientům plně garantovat komplexní špičkové služby s individuálním přístupem,“ uvedl Robin Hanák, ředitel Clarion Congress Hotelu Olomouc.

Clarion Congress Hotel Olomouc nabízí ubytování ve 126 komfortních pokojích včetně apartmánů a Business Executive Suite, zahrnující ložnici, obývací pokoj a kongresový salonek. Dále disponuje špičkově technologicky vybaveným kongresovým centrem se šesti salónky a hlavním sálem až pro 1400 delegátů (z toho největší sál až pro 1100 delegátů). Součástí hotelu je vynikající restaurace Benada s nabídkou tradiční české kuchyně i mezinárodních specialit, bary a výhledově i wellness centrum. „Stejně jako za dob fungování původního hotelu chceme být přístupní skutečně všem, zajišťovat konferenční akce, školení, semináře, plesy, koncerty, oslavy narozenin, svatby a další společenské akce, nabízet výhodné polední stravování a další aktivity nejenom pro obyvatele Olomouce a okolí,“ dodal Robin Hanák.

Olomoucký Clarion je součástí nového komplexu CPI City Center s administrativními objekty, které je možno si pronajmout. Zatímco hotel příjezd prvních hostů očekává, kancelářská a obchodní část multifunkčního projektu investorské skupiny CPI je již otevřena. Kromě hotelového servisu a řady služeb široké veřejnosti vytvoří hotel kolem padesáti nových pracovních míst. Bývalý hotel Sigma Olomouc, který stojí před hlavním vlakovým nádražím od začátku 80. let, se začlení jako již devátý český Clarion pod značku Clarion Hotels do mezinárodní sítě Choice Hotels International, kterou na českém trhu zastupuje společnost CPI Hotels. Rekonstrukce je součástí obchodní strategie, která počítá s neustálým rozvojem rodiny hotelů značky Clarion a její expanzí do regionů. „Společnost CPI Hotels pokračuje ve své strategii nadále rozšiřovat a vylepšovat služby svých hotelů. Tímto se opět rozroste regionální síť business hotelů značky Clarion garantující hostům vysokou kvalitu služeb, na kterou jsou zvyklí z ostatních Clarionů provozovaných naší společností v České republice,“ uvedl generální ředitel společnosti CPI Hotels Jan Kratina.

Clarion Congress Hotel Olomouc je vhodným místem nejen k pobytu či pořádání nejrůznějších typů akcí, ale také výchozím bodem pro milovníky historických a přírodních památek, zimních sportů i cykloturistiky. Olomoucký kraj je regionem, který svou rozmanitostí a bohatou nabídkou využití volného času dokáže uspokojit i toho nejnáročnějšího návštěvníka, který se může seznámit i s kulturními a folklorními tradicemi.