CLARION CONGRESS HOTEL ČESKÉ BUDĚJOVICE SLAVÍ PRVNÍ VÝROČÍ

České Budějovice / Česká republika / 2. května 2013

Clarion Congress Hotel České Budějovice své první výročí oslavil narozeninovou party s nejvýznamnějšími klienty a stálými hosty. V úvodu večera ředitel hotelu Martin Štolka poděkoval všem za spolupráci a vzpomněl na nejvýznamnější akce i úspěchy uplynulého roku. Následoval bohatý raut, kde se kuchaři blýskli řadou vynikajících lahůdek studené i teplé kuchyně restaurace In Loco, nechyběla variace mas z grilu, zeleninové saláty, oblíbené sushi či sladký koutek se zmrzlinou. Pozvaní hosté mohli hasit žízeň také pivem, barmani pak míchali koktejly a proběhla ochutnávka vybraných vín. Pro zpestření programu vystoupila na prostranství před hotelem umělecká skupina s ohňovou show a plno práce se zvěčněním hostů měl karikaturista. Slavnostní večer proběhl ve velice příjemné přátelské a uvolněné atmosféře.

„Českobudějovický Clarion nabízí kvalitu ubytování, prvotřídní gastronomii a široké možnosti k pořádání nejrůznějších akcí. Díky přírodní charakteristice regionu jsme vhodnou destinací i pro konání teambuildingů a pravidelně počítáme s turisty přijíždějícími do malebného kraje jižních Čech. Jsem rád, že si náš hotel za první rok své existence získal řadu věrných a spokojených zákazníků,“ řekl Martin Štolka, ředitel Clarion Congress Hotelu České Budějovice.

Čtyřhvězdičkový kongresový hotel Clarion, který byl otevřen v dubnu loňského roku, se nachází v samém středu jihočeské metropole. Disponuje 205 komfortními pokoji a apartmány v sedmnácti podlažích, kde z těch nejvýše položených hosté oceňují panoramatický výhled na okolí jihočeské metropole. Další přidanou hodnotou jsou plně vybavené konferenční prostory s kapacitou až 640 osob i dostatkem parkovacích ploch. Hotel nabízí vynikající gastronomii v několika restauracích, pivnici či baru. S tradiční českou i mezinárodní kuchyní je místním i návštěvníkům města k dispozici restaurace Benada. Výraznou a hojně vyhledávanou součástí hotelu je i moderní pivnice s jedinečnou letní terasou pod názvem In Loco, nabízející široký výběr zejména klasických českých jídel v moderní úpravě a pivní nabídku značky Budweiser Budvar, včetně kroužkovaného ležáku či světlého ležáku čepovaného přímo z pivních tanků. Clarion Congress Hotelu České Budějovice se za první rok svého života podařilo nejen získat oblibu u svých klientů, ale dosáhnout také na prestižní ocenění. Kromě vítězství v soutěži prestižních staveb Jihočeského kraje Presta 2012 a prvního místa z Best of Realty 2012 se umístil ve finálové patnáctce soutěže Stavba roku 2012.