ĆESKOBUDĚJOVICKÝ CLARION PŘIVÍTAL ÚČASTNÍKY PROJEKTU CHOVÁME SE ODPOVĚDNĚ

České Budějovice / Česká republika / 23. ledna 2014

V českobudějovickém Clarion Congress Hotelu proběhl společenský večer, který uzavřel 1. ročník projektu Chováme se odpovědně. Projekt, pořádaný regionální redakcí Deníku, představuje a oceňuje firmy, které mají zodpovědný přístup k zaměstnancům, společnosti, životnímu prostředí, podporují sport, kulturu a angažují se v sociální oblasti. Pozvání na akci, které se zúčastnilo na 70 hostů z řad zástupců 30 jihočeských firem, přijali také hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola nebo ředitel Jihočeské hospodářské komory Luděk Keist.

Ti vyzdvihli význam akce a zdůraznili, že si váží snahy zvýšit prestiž zaměstnavatelů a oceňují snahu odpovědného chování k zaměstnancům, přírodě i regionu. „Akce Chováme se odpovědně přináší do světa podnikání kulturu tím, že oceňuje firmy, které se věci snaží dělat jinak, zodpovědněji. Snahu zvýšit prestiž zaměstnavatelů a potažmo i celého jihočeského regionu samozřejmě vítám. Jsem rád, že první ročník této iniciativy proběhl právě u nás, doufám, že se stane tradicí.“, uvedl Martin Štolka, ředitel Clarion Congress Hotelu. Po úvodním slově pořadatelů a čestných hostů byla na programu módní přehlídka večerních šatů z dílny návrhářky Terezy Sabáčkové a losování o ceny, které věnoval organizátor akce, Deník jižní Čechy.

Foto: Na snímku Jiří Zimola, hejtman Jihočeského kraje