ČESKÁ HOKEJOVÁ REPREZENTACE BYDLELA V CLARION HOTELU PRAGUE OLD TOWN

Praha / Česká republika / 8. listopadu 2013

Před plánovaným odletem na Karjala Cup ve Finsku si kompletní  česká hokejová reprezentace včetně realizačního týmu užívala zázemí a pohostinnosti hotelu Clarion Hotel Prague Old Town. Společnost CPI Hotels, které je Clarion Hotel Prague Old Town členem, je oficiálním partnerem české hokejové reprezentace, pobyt národního hokejového týmu je tedy prvním krokem v rámci dlouhodobé spolupráce.

Hráči oceňovali příjemnou a nevtíravou atmosféru hotelu v samém srdci Prahy, včetně výborné kuchyně. Občerstvení připravené dle přání týmového lékaře bylo k dispozici po celý den až do pozdních večerních hodin. Po tréninkových jednotkách na stadionu HC Sparta Praha využili hráči volno k návštěvě nedalekého obchodního centra nebo procházkám po Praze, kterou v běžném zápasovém vytížení nemají čas poznat blíže. Někteří hráči také zvolili možnost celodenního odpočinku v hotelových pokojích Superior, které nabízejí  nádherný výhled na Pražský hrad.

„Pan trenér Hadamczik po večeři poseděl nad sklenkou bílého vína a nakonec se nechal přemluvit i k thajské masáži, kterou rád využije i při další návštěvě“, doplnil ředitel hotelu Clarion Hotel Prague Old Town Jakub Trapek k dokreslení pohodové atmosféry, vládnoucí po celé tři dny, které tým v hotelu strávil. Vzhledem k nově navázané spolupráci CPI Hotels a Českého svazu ledního hokeje, byl tento pobyt jedním z prvních a již nyní hotel obdržel rezervace na pobyty jednotlivých hráčů na další dny.

Clarion Hotel Prague Old Town se nachází v klidné části Prahy 1, v docházkové vzdálenosti ke všem významným pražským pamětihodnostem, ale také velkým nákupním centrům, je tedy schopen uspokojit potřeby širokého spektra hostů. V rámci snahy přispět k maximální spokojenosti svých hostů prochází hotel v posledních letech výraznou modernizací prostor. Hotel je rovněž oblíben pro příjemné konferenční prostory, které hojně využívají firmy z  Prahy i celé České republiky. Hotel není uzavřen jen pro hotelové hosty, nabídky restaurace Benada s výbornou a moderní kuchyní využívají zaměstnanci okolních firem k obchodním jednáním, pracovním večeřím, popřípadě na obědy, které hotel nabízí formou poledních menu.