ČESKÁ FOTBALOVÁ REPREZENTACE NABÍRALA SÍLY V OLOMOUCKÉM HOTELU CLARION

Olomouc / 19. listopadu 2013

Olomouc / ČR, 19. listopadu 2013 - Fotbalisté české fotbalové reprezentace včetně realizačního týmu se v Clarion Congress Hotelu Olomouc připravovali na páteční přátelský zápas s Kanadou. Hráči strávili v hotelu téměř dva dny bezprostředně před plánovaným utkáním, které uzavíralo podzimní fotbalovou sezonu.

„Je to pro nás obrovská čest a jsme moc rádi, že jsme mohli fotbalistům české reprezentace nabídnout to nejlepší zázemí a mohli tak alespoň trochu přispět k úspěšnému zakončení fotbalové sezony,“ řekl ředitel Clarion Congress Hotelu Olomouc Robin Hanák s tím, že rádi přivítají tým i v budoucnu. Připraveny byly 3 patra komfortních pokojů, které poskytly zázemí nejen pro hráče a trenéry, ale i členy realizačního týmu - maséry, fotografa a lékaře. Šéfkuchař hotelu Clarion vytvořil speciální jídelníček podle požadavků týmového lékaře, fotbalisté si tak mohli pochutnat na specialitách převážně z drůbežího masa, zeleninových salátech a těstovinách. Česká fotbalová reprezentace s sebou do Olomouce přivezla kromě jiných známých hráčů i hvězdného brankáře Petra Čecha, díky nemoci chyběl fotbalista Tomáš Rosický. Před zápasem přijel fotbalové mužstvo podpořit olomoucký rodák a bývalý trenér fotbalové reprezentace Karel Brückner.

Clarion Congress Hotel Olomouc byl otevřen v září 2013 jako již devátý hotel Clarion společnosti CPI Hotels.Vznikl kompletní přestavbou původního hotelu Sigma a pod novou značkou v moderním designu poskytuje kvalitní služby čtyřhvězdičkového standardu pro ubytování, gastronomii i konferenční servis. Hotel nabízí ubytování ve 126 komfortních pokojích včetně apartmánů a Business Executive Suite, zahrnující ložnici, obývací pokoj a kongresový salonek. Dále disponuje špičkově technologicky vybaveným kongresovým centrem se šesti salónky a hlavním sálem až pro 1400 delegátů (z toho největší sál až pro 1100 delegátů). Součástí hotelu je vynikající restaurace Benada s nabídkou tradiční české kuchyně i mezinárodních specialit.