Buddha-Bar Hotel Prague vstoupil do cestovatelské síně slávy

Praha / Česká republika / 26. května 2015

Pětihvězdičkový Buddha-Bar Hotel Prague, který patří do portfolia společnosti CPI Hotels, opět potvrdil vynikající kvalitu svých služeb. Již pošesté získal Certificate of Excellence od Tripadvisor.com a byl zařazen do síně slávy tohoto cestovatelského portálu. Do „Certificate of Excellence Hall of Fame“ se dostanou pouze podniky, které certifikát získaly minimálně 5 let v řadě. „Za ocenění jsme velmi rádi a obzvlášť nás těší, že hosté kromě lokality a vybavení butikového hotelu pozitivně hodnotí přístup a profesionalitu našeho personálu, to je totiž to, co odděluje dobré hotely a služby od těch výjimečných. Hotelnictví je vždy o lidech a našemu týmu se už více než 6 let daří zvyšovat laťku služeb, kterou jsme si nastavili v době otevření v lednu roku 2009.“, říká ředitelka Buddha-Bar Hotelu Prague, Veronika Fajčíková.

Luxusní Buddha-Bar Hotel Prague, který se nachází v centru Prahy, navázal na sérii dalších úspěchů, kromě loňské bronzové příčky v anketě Travelers’ Choice Awards oceňující nejlepší hotely Česka se v minulosti umístil také v žebříčku prestižního kanadského Reader´s Digest v kategorii TOP 10 nejromantičtějších hotelů světa nebo byl vyhlášen jedním z „Nejžhavějších nových evropských hotelů“ dle The Sunday Times. Hotel se v přízni cestovatelů drží i díky rozšiřování své nabídky a zkvalitňování služeb.

„Nechceme usnout na vavřínech, spokojenost hostů a jejich hodnocení často ovlivňují detaily. Pracujeme se špičkovou technikou, například ovládání světel a závěsů v našem apartmá mohou hosté kontrolovat skrze mobilní telefon, brzy také spustíme nový TV entertainment systém. V létě plánujeme obohatit nabídku hotelového Spa Suite o procedury se světoznámou francouzskou kosmetikou La Sultane de Saba.“, dodává Jan Kolařík, obchodní a marketingový manažer Buddha-Bar Hotelu Prague.

Portál Tripadvisor.com patří ve svém oboru k nejvýznamnějším a nejuznávanějších webům o cestování, sdružuje komunitu uživatelů ze 45 zemí celého světa, kteří sdílejí reálné zkušenosti a dojmy z cest, v současnosti portál nabízí přes 190 milionů recenzí.