BUDDHA-BAR HOTEL PRAGUE ZÍSKAL POČTVRTÉ CERTIFICATE OF EXCELLENCE OD TRIPADVISOR.COM

23. července 2013

Praha, 24. července 2013 – Luxusní Buddha-Bar Hotel Prague potvrdil mimořádnou kvalitu poskytovaných služeb a již počtvrté získal Certificate of Excellence od Tripadvisor.com. „Zpětná vazba od našich hostů je pro nás velmi důležitá. Pomáhá nám to neustále zlepšovat specifické oblasti služeb a udržovat jedinečné atributy, které činí náš hotel tak jedinečným,“ popisuje Veronika Fajčíková, ředitelka Buddha-Bar Hotel Prague. TripAdvisor.com je jedním z nejvýznamnějších a nejuznávanějších portálů o cestovním ruchu na světě.

Praha, 24. července 2013 – Luxusní Buddha-Bar Hotel Prague potvrdil mimořádnou kvalitu poskytovaných služeb a již počtvrté získal Certificate of Excellence od Tripadvisor.com. „Zpětná vazba od našich hostů je pro nás velmi důležitá. Pomáhá nám to neustále zlepšovat specifické oblasti služeb a udržovat jedinečné atributy, které činí náš hotel tak jedinečným,“ popisuje Veronika Fajčíková, ředitelka Buddha-Bar Hotel Prague. TripAdvisor.com je jedním z nejvýznamnějších a nejuznávanějších portálů o cestovním ruchu, kde se hosté dělí o své reálné zkušenosti a dojmy z cestování po celém světě. Vliv těchto hodnocení na ostatní cestující se projevuje zejména ve volbě konkrétního hotelu pro jejich příští návštěvu dané destinace.

Pětihvězdičkový Buddha-Bar Hotel Prague, který se nachází v centru Prahy, získal Certificate of Excellence počtvrté v řadě, a navázal tak na celou sérii úspěchů. Umístil se v žebříčku prestižního kanadského Reader´s Digest v TOP 10 nejromantičtějších hotelů světa, čímž vstoupil do společnosti luxusních hotelů v Paříži, Benátkách či New Yorku, a dosáhl i na řadu dalších ocenění.

One of the “Europe´s Hottest New Hotels” - The Sunday Times; one of the “Europe´s Sexiest Hotels” – Tripadvisor; one of the top hotels on the “Hot List Hotels 2009” - The Conde Nast Traveler; one of the “World´s Best Hotels” - The Luxury Travel Magazine; one of the best romantic destinations on “The 2009 Honeymoon Hot List”.

O atraktivitě hotelu svědčí také to, že je vyhledávaný mezi českými i zahraničními celebritami. V Buddha-Bar Hotelu Prague bydlelo mnoho významných hostů, například světoznámé modelky Tereza Maxová, Hana Soukupová či Pavlína Pořízková, ze zahraničních hostů jmenujme například slavného fotografa Davida LaChapella či herečku Claudii Cardinale. Místní Siddharta Café je oblíbeným místem setkávání osobností společenského a kulturního života. Hotel poskytuje ubytování v 36 luxusních pokojích a 3 apartmá přímo v živoucím srdci české metropole jen pár kroků od Staroměstského náměstí. Navíc je vůbec prvním z nově vzniklého řetězce Buddha-Bar Hotels & Resorts inspirovaným legendární značkou Buddha-Bar.