AC SPARTA PRAHA OPĚT S HOTELY CLARION!

Praha / Česká republika / 17. července 2013

CPI Hotels je oficiálním partnerem fotbalového klubu AC Sparta Praha. Vzájemná spolupráce tak bude pokračovat i v nadcházejících dvou fotbalových sezónách. Silní partneři drží při sobě a navíc mají mnoho společného. Vedle dobrého jména a bohaté tradice je to především ambice být stále nejlepší v České republice.

„Věřím, že spojení nejslavnějšího a nejúspěšnějšího českého fotbalového klubu a největšího hotelového operátora v Česku bude zajímavé nejen pro nás, ale i pro fotbalové fanoušky. Ceníme si toho, že naše vzájemná spolupráce pokračuje," komentoval podpis smlouvy Jan Kratina, generální ředitel CPI Hotels. „I my jsme vážně rádi, že tahle spolupráce pokračuje. Na komfort těchto hotelů jsme zvyklí, máme v nich vše, co potřebujeme, a tak se můžeme soustředit jen na fotbal,“ uvedl sparťanský brankář Tomáš Vaclík na slavnostním setkání v restauraci Benada vysočanského Clarion Congress Hotelu Prague, kde se rozkrojení symbolického dortu v podobě fotbalového hřiště zúčastnil ještě talentovaný záložník Lukáš Vácha.

Před každým soutěžním utkáním se sparťanští fotbalisté odebírají do pohodlí svého hotelu tak, aby se mohli co nejideálněji soustředit na svůj výkon. V posledních čtyřech letech k tomu využívali hotely společnosti CPI Hotels, zejména vysočanský Clarion Congress Hotel Prague, a stejně tomu bude také v následujících dvou letech. CPI Hotels má ke sportu tradičně velmi blízko, proto rozhodnutí o pokračování partnerství se Spartou logicky navázalo na vzájemnou spolupráci z minulých let. „Nepovažujeme ji za obyčejnou obchodní spolupráci. Obě společnosti si totiž vyhovují jak obchodně, tak i lidsky, a Sparta je pro nás již srdeční záležitostí,“ pochvaloval si generální ředitel Jan Kratina.

Sparťané využívají síť hotelů CPI Hotels nejen v Praze, ale po celé České republice. Útočištěm jim tradičně jsou hotely v Olomouci, či Ostravě. „Síť našich hotelů neustále rozšiřujeme, a tak pevně věřím, že Sparta bude spokojena i v rekonstruovaném Clarion Congress Hotelu Ostrava či ve zbrusu novém kongresovém Clarionu v Olomouci přinejmenším tak, jako se službami vysočanského Clarion Congress Hotelu Prague, který je jejich domovským hotelem pro přípravu před domácími zápasy,“ řekl Vratislav Puchinger, Operation Manager CPI Hotels.

Lídr hotelového trhu se tak stal exkluzivním partnerem ubytování hráčů AC Sparta Praha. Letenští podepsali s hotelovým řetězcem CPI Hotels, a.s. smlouvu do 30. 6. 2015. Výše plnění se bude podobat předchozí smlouvě. „Oficiální partnerství s AC Sparta Praha považujeme za prestižní a klíčovou marketingovou aktivitu v oblasti sportu na podporu našich hotelů značky Clarion. Přejeme Spartě mnoho sportovních úspěchů a jsme velmi rádi, že můžeme být opět u toho,“ řekla Patricie Rosenbergová, marketingová a obchodní ředitelka CPI Hotels.