CHANCE 4 CHILDREN SE SETKALI V CLARION HOTELU PRAGUE OLD TOWN

Praha / 6. prosince 2011

Setkání členů a spolupracovníků neziskové organizace Chance 4 Children se uskutečnilo v Clarion Hotelu Prague Old Town. „Máme zato, že je třeba pomáhat zejména těm, kteří nemají v životě tolik štěstí. A proto jsem rád za spolupráci s Chance 4 Children, která významným způsobem zlepšuje životní úroveň a zjednodušuje start do života tisícům dětí,“ řekl Jakub Trapek, ředitel Clarion Hotelu Prague Old Town.

Máme zato, že je třeba pomáhat zejména těm, kteří nemají v životě tolik štěstí. A proto jsem rád za spolupráci s Chance 4 Children, která významným způsobem zlepšuje životní úroveň a zjednodušuje start do života tisícům dětí, řekl Jakub Trapek, ředitel Clarion Hotelu Prague Old Town. Jako výraz poděkování obdržel certifikát, jehož předání se zúčastnili představitelé charitativní organizace - Manfred Franke (předseda a zakladatel), J. Rafal Wojas (spoluzakladatel) a Alena Zdvihalová, zodpovědná za marketing & fundraising. Ta ke spolupráci dodala: „Velice si vážíme pomoci a služeb hotelu Clarion, který pro nás připravil příjemné a přátelské prostředí pro neformální setkání.“

Pro další informace mne prosím neváhejte kontaktovat:

Jan Burian, tiskový mluvčí CPI Hotels, a.s.; Mobile: +420 606 638 146; Email: jan.burian@cpihotels.com